2777
2789
عنوان

بیایید از خوبی های زندگیتون بگید...

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 64 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهر و خواهر شوهر من با همدیگه خیلی خوبن و یکسره من رو مورد عنایت خودشون قرار میدن. آفرین بهشون ...

اون که برای من مث ایالات متحده میمونن، آنقدر هم اندیشی دارن، ولی به قول معروف هیچ غلطی نمیتوانند بکنند 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

راست میگی چرا همش آه و ناله

من همسرم رو دوست دارم و باهم خوبیم تقریبا به جز مشکل بچه دار شدن درگیر مسئله مهم دیگه ایی نیستیم...

مادرم رو دارم که سلامته..عاشق پدر شوهرمم به نظر من بززگترین نعمت خدا برای من پدر همسرم هست....رابطم با مادر همسرم نسبتا خوبه خداروشکر 

و خدایی که همین نزدیکی است....

وجود خانواده ام پدرومادرو همسرو بچه هامو اینا 

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
هیچی اندازه وجود پدرم تواین زندگی بهم انگیزه و آرامش نمیده😍😍😍

عاشق امضاتم

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

خوبی های زندگیم سلامتی عزیزانم و خودمه.بزرگترین نعمت خدا که قدر نمیدونیم همینه.محبت خانوادم.اینکه تنهایی حال خودمومیتونم خوب کنم.ولی از اینکه به خاطر استرسم سر یه جریاناتی رو‌مخ خانوادم میرم ناراحتم از خودم کلافشون کردم

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

راست میگی چرا همش آه و ناله من همسرم رو دوست دارم و باهم خوبیم تقریبا به جز مشکل بچه دار شدن درگیر ...

اره بخدا.اون قدری که مشکل تو زندگی ده برابرش نعمت های خدا هست فقط گاهی ما ادم ها ازشون غافلیم

اون که برای من مث ایالات متحده میمونن، آنقدر هم اندیشی دارن، ولی به قول معروف هیچ غلطی نمیتوانند بکن ...

والا همه غلطی ام می کنن. ما مثل یمن و فلسطین مظلومیم.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
اره بخدا.اون قدری که مشکل تو زندگی ده برابرش نعمت های خدا هست فقط گاهی ما ادم ها ازشون غافلیم

دقیقا درست میگی ...ایشالا همه شادی های خدا برامون رقم بخوره

و خدایی که همین نزدیکی است....
خوبی های زندگیم سلامتی عزیزانم و خودمه.بزرگترین نعمت خدا که قدر نمیدونیم همینه.محبت خانوادم.اینکه تن ...

منم گاهی اوقات دیوونه میشم ولی زودی پشیمون میشم.

از دنیا بدون وجود خانوادم خیلی میترسم.خداروشکر که هستن