2777
2789
عنوان

خیلیییی جالبه واسم...

389 بازدید | 49 پست

واسم خیلی جالته اگه اینجا تاپیک بزنن دعوای مادرشوهر

خیانت همسر

گرونی

فلانی رو نمیبخشم

تجاوز

دلم گرفته

سلفی بگیرین ببینیم چه شکلین؟!

و هزار تاپیک منفی و ناراحت کننده ی دیکه

خیلی راحت میرین شرکت میکنین تو بحث نظر میدین راه حل ارائه میدین یا از راه حل بقیه استفاده میکنین...

یه سوال دارم

نمیخوام به من جواب بدین از خودتون بپرسید

تا حالا چه نتایج مثبتی از این بحث ها گرفتین؟

کسی تونسته خیانت همسرشو متوقف کنه؟

کسی تونسته با حرف از گرونی گرونی رو کم کنه؟

دلتون که گرفته بود چی؟ الان دلتون باز شد؟

اما جالب اینجاست

من تاپیک میزنم لایف کلاب 3 نفر میان!

میدونین لایف کلاب یعنی کلوپ زندگی

دوستان تو همه جور کانالی هستین

همه جور بحثی میکنید

فقط خواستم به خودتون بیاین

جهان با این عظمت و انسان اشرف مخلوقات وقعا هدف از افرینشمون اینا بوده؟

نمیدونم چند نفر میان این تاپیک اما یک بار هم که شده واسه اینکه حال دلتون خوش بشه یه کاری کنید این همه واسه ناراحتی ها حرف زدین واقعا چیزی عوض شد؟ یک بار متفاوت عمل کنید

دوستان قانون جذب وجود داره من نتیجه گرفتم و شما هم میگیریم ما هممون اشرف مخلوقاتیم

من حتی توی این تاپیک کانالمو معرفی نمیکم نمیگم بیاین کانال من قانون یاد بگیرین

فقط میگم به جای دنبال کردن و سرچ کردن درمورد مسائلی که عمری دنبال کردین و بی حاصل بود اینبار راجع به جذب تحقیق کنید یک کانال رو انتخاب کنید و تمرینات انجام بدید بعد 2 هفته نتایج ظاهر میشن 

صحبتم طولانی شد...

امیدوارم هرکجای این جهان زیبا که هستین دلتون خوش باشه 

خدا برایم به شدت کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر جان کاملاً صحبت های شما صحیح ولی الان یه عده ممکنه بیان اینجا بریزن سرت 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

ميدوني واسه حرف های قشنگ زدن همه هستن همه با بدترین آدمهای زندگی هم ميشه مثبت دید و خندید برای ساعتی...... علت اینکه گاهی تو این بحثها همو دلداری ميديم چون تو غمه ک تنهاييم شماره های گوشی بالا پایین ميشن و کسی نيس درددل کنیم البته من تا حالا تو عمرم با کسی درددل نکردم کلی عرض میکنم :)))

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز