2777
2789
عنوان

پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 105 پست
بایدخانوادش بیان بگن چه مرگته چی میخوای ولی نمیان خودمم که نمیتونم برگردم خودشم حرفش اینه که دوستت د ...

بگو اگه دوسم داری باید تا کار از کار نگذشته هرچه زودتراخلاقتو درست کنی مگرنه دادگاه خودش طلاقمو میده خودتم دیدی که همه حتی دادستان حق رو به من میدن حالا معلوم میشه حرفات شعارن یا واقعیت که میگی دوستم داری

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین
من مشاور رفتم ببین مشاور خیلی خوبه ولی باید طرفت بخواد ک اصلاح بشه شوهرمن یه مدت خیلی خوب شد چون ب ...

اره میگن ازهرچی بدت بیادسرت میاد...اخه من نمیدونم چراانتخابش کردم دوتاطلاق دارن..۱۰سال بزرگتره...تحصیلاتمون خیلی متفاوته و....

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وای وای وای امان ازاین مردااینم همینطوره میگه همینجوری بودی ازاول خانوادشم میگن خواهرش میگه تومریض ب ...

بگو الان اگه اجازه بدین میخوام برم که مریضیمو بهتون سرایت ندم

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین
بگو اگه دوسم داری باید تا کار از کار نگذشته هرچه زودتراخلاقتو درست کنی مگرنه دادگاه خودش طلاقمو میده ...

ببخشیدولی وقتی اینارومیگم انگاردارم توگوش خریاسین میخونم توگوشش نمیره البته میره هاولی نمیخوادکم بیاره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
وای وای وای امان ازاین مردااینم همینطوره میگه همینجوری بودی ازاول خانوادشم میگن خواهرش میگه تومریض ب ...

فقط امیدوارم بتونی بهترین تصمیمو بگیری

خداکنه بعد تصمیمی ک گرفتی حال دلت خوب باشه

فقط یه نصیحت هرتصمیمی ک گرفتی چه طلاق چه ادامه

از اون به بعد یه ادم بشو ک فقط ب فکر خودشه

دیگه غصه نخور

اگه طلاق گرفتی ک گوشت نسبت ب حرف مردم بشه در و دروازه

اگه ادامه دادی هم بدون امثال شوهرای من و تو نه ارزش دارن نه لیاقت

فقط فکر خودت باش

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

بگو اگه دوسم داری باید تا کار از کار نگذشته هرچه زودتراخلاقتو درست کنی مگرنه دادگاه خودش طلاقمو میده ...

درجوابش میگه تو خودت باعث میشی من بداخلاقی کنم

رفتار خودت بده

و چهارتا بهونه هم میچسبونه بغلش عیب بذاره روش

فقط امیدوارم بتونی بهترین تصمیمو بگیری خداکنه بعد تصمیمی ک گرفتی حال دلت خوب باشه فقط یه نصیحت هرت ...

مرسی عزیزم ممنونم ازت.انشالامشکلات شماهم حل شه...خدابه منم کمک کنه تصمیم درستی بگیرم

درجوابش میگه تو خودت باعث میشی من بداخلاقی کنم رفتار خودت بده و چهارتا بهونه هم میچسبونه بغلش عیب ...

اره واقعا...درسته دقیقاهمینطوره چقدررفتاراشون شبیه به همه 

اره میگن ازهرچی بدت بیادسرت میاد...اخه من نمیدونم چراانتخابش کردم دوتاطلاق دارن..۱۰سال بزرگتره...تحص ...

انتخاب اشتباه بوده دیگه

همه اشتباه میکنن اینم اشتباه ماست

ببخشیدولی وقتی اینارومیگم انگاردارم توگوش خریاسین میخونم توگوشش نمیره البته میره هاولی نمیخوادکم بیا ...

دقیقا

من مردم این یه دفعه نگفت اره قبول دارم فلان حرف یاکارم غلط بوده

عیب نداره حداقلش اینه یادش میوفته عذاب میکشه شاید به روی تو نمیاره

اوهوم خیلی عذاب میکشه به خداتواین چندهفته پیرشده

دقیقا من مردم این یه دفعه نگفت اره قبول دارم فلان حرف یاکارم غلط بوده

🖒🖒🖒🖒دقیقانامزدمن