2777
2789
عنوان

پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 105 پست
نمیدونم والاچیکارکنم همه ازدوست وآشنافامیل همسایه مشاورقاضی همه میگن طلاقتوبگیرهمهههه

به نظر من به حرف هیچکس گوش نده عجله نکن که بعدا پشیمون بشی بدبخت میشی. یکم همینجوری بذار بگذره ببین چی میشه عجله نکن واسه جداشدن (اگه دوستش داری)

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بخدا زندگی کردن باهاشم داغونت میکنه دلتو میکشه دلتو میشکنه بعد یه مدت دیگه میبینی اون دختر شاد و ...

اره درست میگی تواین یک سال ونیم ۱۰کیلووزن کم کردم ورم معده گرفتم ازغصه دانشگاهمونرفتم حوصلم نکشید....

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خانوم فاطمه 09بالاخره پیدات کردم  دعای مقاتل میخونی؟؟؟؟؟؟چر تایید نمیکنی تو گروه بس؟؟

اره من خوندم فردای اون روز

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
نمیدونم والاچیکارکنم همه ازدوست وآشنافامیل همسایه مشاورقاضی همه میگن طلاقتوبگیرهمهههه

درک میکنم حال الانت رو

من توی شهریور تو وضعیت الان تو بودم

همه فهمیدن شوهرم مقصره

همه قبول کردن جز خودش

من دوسش داشتم و اینکه دلم براش خیلی میسوخت بخاطر بعضی حرفا

ولی کاش نمیسوخت

اون موقع نصف راهو رفته بودم

اگه ادامه میدادم بالاخره مجبورمیشد طلاقم بده

ولی حالا چی؟

دیگه پدر مادرم طاقت قهردوباره ندارن

بخدا فقط بخاطر اوناست ک موندم

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

به نظر من به حرف هیچکس گوش نده عجله نکن که بعدا پشیمون بشی بدبخت میشی. یکم همینجوری بذار بگذره ببین ...

بایدخانوادش بیان بگن چه مرگته چی میخوای ولی نمیان خودمم که نمیتونم برگردم خودشم حرفش اینه که دوستت دهرم طلاقت نمیدم ولی نمیگه اشتباهاتموجبران میکنم

اره درست میگی تواین یک سال ونیم ۱۰کیلووزن کم کردم ورم معده گرفتم ازغصه دانشگاهمونرفتم حوصلم نکشید... ...

میدونم چی میگی

من فشارم میوفتاد از شدت فشار عصبی

یا اینکه کلا خیلی عصبی بشم تب ولرزمیکنم

معده دردم میاد سراغم بعد برگشت بهم گفت تو قبل عقد مریض بودی

درک میکنم حال الانت رو من توی شهریور تو وضعیت الان تو بودم همه فهمیدن شوهرم مقصره همه قبول کردن ج ...

خیلی ناراحت شدم خیلی چون کاملا درکت میکنم.نه کوتاه نمیام یابایدرفتاراشوترک کنه ولیادمشاوره وبیرون خونه بگیره که فکرنکنم یاجدامیشم

میدونم چی میگی من فشارم میوفتاد از شدت فشار عصبی یا اینکه کلا خیلی عصبی بشم تب ولرزمیکنم معده درد ...

وای وای وای امان ازاین مردااینم همینطوره میگه همینجوری بودی ازاول خانوادشم میگن خواهرش میگه تومریض بودی ماگرفتیمت

خیلی ناراحت شدم خیلی چون کاملا درکت میکنم.نه کوتاه نمیام یابایدرفتاراشوترک کنه ولیادمشاوره وبیرون خو ...

من مشاور رفتم ببین مشاور خیلی خوبه ولی باید طرفت بخواد ک اصلاح بشه

شوهرمن یه مدت خیلی خوب شد

چون ب حرفای مشاور گوش کرد

الان دیگه چون ک باز شده همون خودخواه و لجباز قبلی

منم دیگه خسته شدم الان اصلا باهاش حرف نمیزنم فقط میگم شام ناهار میوه

اینو بخر و...

همین

زندگی ک همیشه ازش متنفر بودم

زندگی لجن