2777
2789
عنوان

پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 105 پست
منم همینم الان دیگه فقط بخاطر پدر مادرم دارم ادامه میدم امشب سرنماز اشک ریختم از دستش خدا صدامو ن ...

ماخانماخیلی بدبختیم به قران...انشالاخداخودش به حق این ماه مشکلاتون روحل کنه....خیلی سخته خیلی ..‌.به هرکس میگی میگن فقط به خاطرقهراین کارارومیکنی ولی من حاظربودم منوکتک بزنه ولی قهرنکنه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم❤❤❤❤ببین چقدرآدم...هستش که تودادگاه که طرفه زنونمیگیرن دادستان فقط ازمن دفاع کرد

من دادگاه نرفتم

ولی پدرخودش گفت میدونم پسرم مقصره

تو ببین شوهرمن چیه ک پدرش میگه میدونم مقصره

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

منم دقیقا و اینکه هم دوسش دارم هم میدونم دوسم داره ولی چ فایده ک انقد عذاب میکشم کنارش چ علاقه ای ...

من توام یاتومن؟؟؟اینم همینطوره میگه دوستت دارم ولی حاظرنیس یه قدم برداره واسم😔😔😔😔

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
شوهرت چی میگه؟ میگه همینم که هستم؟ میگی عوض نمیشه

میگه مگه رفتارم چشه خیلیم خوبه توباعث میشی اینجوری رفتارکنم

من دادگاه نرفتم ولی پدرخودش گفت میدونم پسرم مقصره تو ببین شوهرمن چیه ک پدرش میگه میدونم مقصره

میدونم چی میگی...بازخوبه پدرشوهرت...پدرشوهرمن میگه تقصیردخترتوعه بروشکایت کن...ولی امروزدادستان گفت به شوهرم فقط تقصیرتوعه

ماخانماخیلی بدبختیم به قران...انشالاخداخودش به حق این ماه مشکلاتون روحل کنه....خیلی سخته خیلی ..‌.به ...

بعضی چیزا رو بقیه درک نمیکنن

باید باهاش زندگی کنی بفهمی چ عذابیه حتی بهترین حرفاش

درکت میکنم

اگه تا اینجا رفتی ادامه بده خودتو خلاص کن

ادامه دادنش هرثانیه اش عذابه رنج طلاق واسه یه مدته بعدش عادی میشه

درسته سخته ولی بهتر از هرروز زهر خوردنه

بعضی چیزا رو بقیه درک نمیکنن باید باهاش زندگی کنی بفهمی چ عذابیه حتی بهترین حرفاش درکت میکنم اگه ...

اگه دوستش داشته باشه و طلاق بگیره که بازم داغون تر میشه

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین
من توام یاتومن؟؟؟اینم همینطوره میگه دوستت دارم ولی حاظرنیس یه قدم برداره واسم😔😔😔😔

مث همیم

این فقط بخاطر تربیت بدشونه

شوهرم تک پسر

فک میکنه حرف حرف خودشه

فک میکنه اگه ب دل من کاری کنه زن ذلیلیه

بعضی چیزا رو بقیه درک نمیکنن باید باهاش زندگی کنی بفهمی چ عذابیه حتی بهترین حرفاش درکت میکنم اگه ...

نمیدونم والاچیکارکنم همه ازدوست وآشنافامیل همسایه مشاورقاضی همه میگن طلاقتوبگیرهمهههه

ازاینم میترسم خیلی😔😔😔😔

مث همیم این فقط بخاطر تربیت بدشونه شوهرم تک پسر فک میکنه حرف حرف خودشه فک میکنه اگه ب دل من کاری ...

من تک دخترم ولی شوهرم سه تابرادرداره بخدایجوری لوسه هامن همش بایدنازبکشم دوتاخواهرداره که....

بخدا زندگی کردن باهاشم داغونت میکنه

دلتو میکشه

دلتو میشکنه

بعد یه مدت دیگه میبینی اون دختر شاد و پرانرژی قبلی نیستی

اصلا اون ادم قبلی نیستی

شدی یه مرده متحرک که از هیچی تو زندگیت لذت نمیبری