2777
2789
عنوان

خانمای رشته کامپیوتر و شاغل

362 بازدید | 8 پست

سلام من تا دوم د بیرستان درس خوندم رشته کامپیوتر الان 24 سالمه دوتا هم بچه دارم

خیلی دوس دارم رشته تجربی بخونم به نظرتون عاقلانه هست یا همون کامپیوتر و ادامه بدم

اگر باهوشی و میتونی یه رشته خوب بخونی و کار کنی بخون ولی اگه فقط میخوای درس بخونی بنظرم وقتتو تلف ن ...

باهوش هستم ولی الان 5 ساله از درس فاصله گرفتم

دوس دارم برم سر کار واقعا برای کامپیوتر شغل بیشتر هست?

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهوش هستم ولی الان 5 ساله از درس فاصله گرفتم دوس دارم برم سر کار واقعا برای کامپیوتر شغل بیشتر هست ...

برای رشته کامپیوتر شغل بیشتری وجود داره ، چون هر رشته ای که درس بخونی در نهایت باید کامپیوتر رو یاد بگیری 

سه سال درس بخونی دیپلم چهار سال لیسانس سی یک سالی قارع تحصیل .بدم نیستا...امر بخای کامپیوتر بخونی که میری اموزشگاه یکسال نشده دیپلم میدن دوسالم فوق دیپلم میشی بیست هفت بعد چه کاره بشی منشی 

باهوش هستم ولی الان 5 ساله از درس فاصله گرفتم دوس دارم برم سر کار واقعا برای کامپیوتر شغل بیشتر هست ...

ببین من تجربی خوندم

دانشگاه ای تی ادامه دادم از همون ترم اول کار میکنم

دوستمم 4 سال دانشگاه پدرش دراومد 2 سال دنباله کار گشت تازه داره کاراموزی میره شغلش ازمایشگاهه

شما نظرتون تجربی هست سخت نیست قبول شدنش?

والا بچه ها خیلی زرنگ شدن قبول شدنش که میشه ولی رشته های تاپ سخته.

تجربی هم جوریه که فقط رشته های خاصش مثه دکتری خوبه.بقیش ارزش ندارن خیلی

ببین من تجربی خوندم دانشگاه ای تی ادامه دادم از همون ترم اول کار میکنم دوستمم 4 سال دانشگاه پدرش د ...

سلام

میشه کمکم کنید این رشته روانتخاب کنم یانه

چه مهارتهایی لازم داره که تونستین ازترم اول کارکنین