2777
2789

ای خدا از دست این نینی سایت، 

هی میخوام پاشم برم یه کم درس بخونم، 

هی نمیذاره 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ای خدا از دست این نینی سایت،  هی میخوام پاشم برم یه کم درس بخونم،  هی نمیذاره

الان فاید نداره کارت اول ضبح بکن ظهر به بعد لعنتی سیل تاپیک ها زیاد میشه نمیشه دشویی هم رفت

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شووووور میخام شووور😂😂😂😂😂

دیوونه 😂😂

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خخخخخخ. تو احیانا برادرزادم نیستی؟؟؟ تازه تو گروه وات همینو گف..هههههه

😂😂ن عجیجم من عمه ندارم😅خلاصه موردی بود خبرم کن

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  

دلم تنگه روزای بچگیمه

که برف بازی میکردیم با دوستا

بعدش سرما میخوردیم همه قربون صدقه مون میرفتن

مامانم سوپ درست میکرد با ناز و بی میلی میخوردم 

بابام برام آب میوه میگرفت نه  کسی توقع کاری داشت 

الان سرما خوردم نه بخاطر برف بازی 

چون آخر شب رفتم حموم از فرط خستگی نا نداشتم موهامو خشک کنم 

کسی قربون صدقم نمیره خودم باید آشپزی کنم 

کسی قدر زحمتامم نمیدونه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
نمیری دختر منظورت شوهره ه ه ه ه ه.منم میگم حتما خیار شوری چیزی میخواد

😂😂😂😂خیارشورو ک باید دبه بگیرم خودم برم توش😆شوهرررر شوووهره شوعر

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
واست صلوات فرستادم

ممنون عزیزم😚

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

دلم میخواد فردا دکتر اجازه ی پرواز بده به همسرم تا برگردیم خونمون یه ماهه تهرانم و دلم برای خونه ام تنگ شده❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یکی از دوستام روزای اول دوستیمون خیلی دورم بود و پیام میداد سر اینکه باهم هم کلاس بودیم  وفقط حرف از نمونه سوال و ازمون بود وقتی آزمون دادیم دیگه پیام نداد و با اینکه شوهرش رفته بود کربلا ولی یه سراغی ازم هم نگرفت پیام میدادم جواب نمیداد منم دیگه محل بهش ندادم خیلی ناراحتم نمیدونم چکار کنم دوباره برم سمتش یا باهاش کات کنم خیلی داغونم فکر میکنم واسه این آزمون منو میخواد ولی میگم بعدا پشیمون میشم 

خدایا شکرت