2777
2789
عنوان

خونه ی سبز علاقه مندان به گل گیاه

12185 بازدید | 184 پست

دوستان عکسهای گلهامونو به اشتراک بزاریم و راهنمایی کنیم. من خیلی گل و گیاه دوست دارم هرکسی هر سوالی داره در مورد نگهداری گل بپرسین تا بتونم کمکتون میکنم 

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

من ناز یخی دارم

افتاب مستقیم میخواد تو تابستون هر روز غروب بهش اب بدید و هرچی رو به سری میرید فاصله روزهای ابدهی رو کم کنید

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ناز یخی دارم افتاب مستقیم میخواد تو تابستون هر روز غروب بهش اب بدید و هرچی رو به سری میرید فاصله ...

منم نازیخی داشتم عالیه عالی و زیبا 

من گل خیلی دوست دارم ولی نمیدونم چرا زود خشک میشه..۷تا گل داشتم الان ۳تا دارم کاکتوس که چند بار خریدم هی خشک شده یکی دوهفته بیشتر نمی مونه... 

✋🏻من با افتخار دهاتیم✋🏻

سلام چندنوع گل میخوام برای تصفیه هوای خونه وآشپزخونه میشناسید؟

سنسوریا 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
سلام چندنوع گل میخوام برای تصفیه هوای خونه وآشپزخونه میشناسید؟

اولین گلی که پیشنهاد میکنم پتوس هست چون نگهداریش اسون و راحته . و بهد سانسوریا یا همون کرواتی بسیار عالیه . دراسنا کامپاکت هم زییاس و هم راحت نگهداریش