دوستان عکسهای گلهامونو به اشتراک بزاریم و راهنمایی کنیم. من خیلی گل و گیاه دوست دارم هرکسی هر سوالی داره در مورد نگهداری گل بپرسین تا بتونم کمکتون میکنم
+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم!
زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
افتاب مستقیم میخواد تو تابستون هر روز غروب بهش اب بدید و هرچی رو به سری میرید فاصله روزهای ابدهی رو کم کنید
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم!
زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
من ناز یخی دارم افتاب مستقیم میخواد تو تابستون هر روز غروب بهش اب بدید و هرچی رو به سری میرید فاصله ...
منم نازیخی داشتم عالیه عالی و زیبا
سلام چندنوع گل میخوام برای تصفیه هوای خونه وآشپزخونه میشناسید؟
اولین گلی که پیشنهاد میکنم پتوس هست چون نگهداریش اسون و راحته . و بهد سانسوریا یا همون کرواتی بسیار عالیه . دراسنا کامپاکت هم زییاس و هم راحت نگهداریش