2777
2789
عنوان

عکس رنگی از رحم

215 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خوبید؟؟؟

دوستان شرایط قبل از گرفتن عکس رنگی چیه؟؟کسی اطلاع داره؟؟

ممنون میشم جواب بدید

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

کسی نمیدونه؟؟

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

اولا عفونت نداشته باشی که دکتر معاینه میکنه اگه داشته باشی دارو میده یکماه بعد میگه برو عکس رنگی روز 8-9 پری عکس میگیرن

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا عفونت نداشته باشی که دکتر معاینه میکنه اگه داشته باشی دارو میده یکماه بعد میگه برو عکس رنگی روز ...

من ماه پیش میخواستم برم بهم گفت باید از روز اول پری زنگ میزدی برا نوبت الان هم زنگ زدم فقط گفت نزدیکی نداشته باش

نکنه دوباره یه ماه بندازم عقب

من ازچندروزقبل قرص عفونت خوردم اون روزهم که رفتم برای عکس نوارباخودم بردم ولی به کارمن نیومد.چ ...

لعنتی اصلا درباره عفونت چیزی به من نگفت

قبلشم واسه اینکه درد نداشته باشه دو تا شیاف دیکلوفناک بزار یه نوارم با خودت ببر من با شیافا دردی نداشتم

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

مگه دردش زیاده؟؟؟

مگه اصلا درد داره؟؟؟

علائم عفونت چیه؟؟؟؟

لعنتی اصلا درباره عفونت چیزی به من نگفت

خب شایدنداشتی .منم خودم ازخودم قرص خوردم دکترم ندادولی برای اطمینان چندروزقبلش خوردم اون روزهم که رفتم عکس بندازم قبلاش یه قرص مسکن خوردم.

قبلشم واسه اینکه درد نداشته باشه دو تا شیاف دیکلوفناک بزار یه نوارم با خودت ببر من با شیافا دردی ندا ...

عزیزم بعدازعکس باردارشدی؟؟ چسبندگی داشتی؟ من عکس انداختم گفت مشگلی نداری ولی فعلاحامله نشدم.

عزیزم بعدازعکس باردارشدی؟؟ چسبندگی داشتی؟ من عکس انداختم گفت مشگلی نداری ولی فعلاحامله نشدم.

عکس رنگی رو اصلا برا چی میگیرن؟؟؟؟؟

من ای وی اف کردم مشکل تخمک گذاری داشتم عکس گرفتم مشکلی نداشتم ولی زن داداشم چسبندگی داشت ماه بعد عکس رنگی باردار شد

عکس رنگی رو اصلا برا چی میگیرن؟؟؟؟؟

برای اینکه ببینن لوله ها بازن یا نه اگه چسبندگی جزیی داشته باشه با همون مواد عکس باز میشه

من رفتم التهاب شدید داشتم عکسم انجام نشد با اینکه دردش هم کشیدم رفتم دکترم بهم دارو و پماد داد و رفتم دوباره عکس گرفتم اینبار انجام شد.درد که داره ولی قابل تحمله از روز اول پریودت باید زنگ بزنی وقت بگیری.نزدیکی هم نباید داشته باشی معمولا بین روز ۸ تا ۱۰ پریود میگیرن.

اونجا خودشون آمپول بی حسی برات میزنن و بهت شیاف دیکلوفناک میدن البته من داشتم از خونه میرفتم ژلوفن خوردم و شیاف دیکلوفناک گذاشتم.یه شیاف هم قبل عکس اونجا گذاشتم.دردش در حد دل درد پریودیه نباید هم خودتو حین عکس سفت بگیری.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍