2777
2789
عنوان

پیش دبستانی😥😥

1625 بازدید | 40 پست

سلام خانما بنظرتون شیفت صبح خوبه برابچه یابعدازظهر چون من یه بچه کوچیکم دارم تواین یک ماه 4بارسرماخورده اورده داده برابجه کوچیکمم صبح ازخواب بیدار نمیشه چیکارکنم بنظرتون اگه امکانش باشه ازطرف مدرسه بزارم برا بعدازظهر لزیه طریم نگرانم بچه اذیت بشه واقعا موندم😔😓

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من تایم بعدازظهر میرفت خیلی هم خوب بود دوتامون خوابمونو میرفتیم بعد میبردمش. گناه دارن از حالا بخوان صبح زود بیدار شن

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

شب مگه چه ساعتی میخوابه ؟پسر من 9میخوابه خودش 6صبح بیدار میشه.بعداظهری اصلا خوب نیست میگن بچه تا 1،2انرژی داره بعدش کسل میشه و هی چرت میزنه ولی صبحی همش شارژن

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
صبح صد درصد بهتره ولی خودت شرایطتت رو بسنج ببین واقعا صبح نمیتونی ببریش

ته کلا سرویس داره ولی هوای اینجا بشدت سرده هی سرمامیخوره اصلا خوب نمیشه

صبحی بهتره ولی خب ولی بیدار نمیشه مجبوری بعدازظهری بذاریش دیگه

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐
شب مگه چه ساعتی میخوابه ؟پسر من 9میخوابه خودش 6صبح بیدار میشه.بعداظهری اصلا خوب نیست میگن بچه تا 1،2 ...

والا میاد نااهارمیخوره مشقاشو مینویسه میخوابه حالا بیابیدارش کن اصلا مگه بیدارمیشه شبم خوابش نمیاد دیر میخوابه صبحم پدرمودرمیاره بخدا اصلا خیلی زود میبره سرویسش ساعت 7صبح اخه پنج ونیم سالشه بچم😢😢😢

ته کلا سرویس داره ولی هوای اینجا بشدت سرده هی سرمامیخوره اصلا خوب نمیشه

خوب لباساش رو تنش کن بعد تو کلاس در بیاره زنگ تفریح هم بیرون نره

برای سلامتی دوقلوهام دعا کنید