2777
2789
عنوان

پیش دبستانی😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 40 پست
ولی من پسرم و جایی میبرم که صبح داشته باشه یاد بگیره بیدار شدنو ن تا لنگ ظهر بخوابه سحر خیزی خوبه

خیلی زود میرن اخه خواب الو هم هیچی یادنمیگیرن که

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب لباساش رو تنش کن بعد تو کلاس در بیاره زنگ تفریح هم بیرون نره

زنگ تفریح کلا نمیرن توحیاط خیلی خوب مواظبشن ولی من یه بچه کوچیکم دارم هط این میگیره اون میگیره دیگه خسته شدم ازدستشون😭😭😭😭😭

اگه امکانش هست سرویس بگیر براش،چون با بچه کوچیک خیلی سخت میشه،اگه نه مسیرت نردیکه بذار شیفت ظهر ،من همین مشکل شمارو پارسال داشتم خیلی سخت بود شیفت صبح کوچیکه رو تو خواب جا میذاشتم باهزار دلهره بدو بدو میرفتم برمیگشتم وقتیم ک کوچیکه بیدارمیشد مجبور بودم باخودم ببرمش یه باد بش میخورد مریض میشد چون صبا سرد تره زمستون و بارون و سرما،درهر صورت سخته ولی شیفت ظهر واسه شرایط شما بهتر،امسال ک دیگه مدرسه میرهرویس گرفتم براش خیلی راحتم

منم هر روز صبح گرفتارم تا بیدارش کنم بره.برمیگرده از پیش دبستانی هم ماشالا انرژی داره و اذیت میکنه تا یک شب.ظهرم اصلا نمیخوابه.شبم دیر میخوابه.صبح هفت بیدارش میکنم.کلا کمبود خواب داره.اگه شیفت عصر بود حتما میزاشتمش بره لااقل خوابشو کامل میکرد 

یاد خدا آرام کننده دلها
پسر من تایم بعدازظهر میرفت خیلی هم خوب بود دوتامون خوابمونو میرفتیم بعد میبردمش. گناه دارن از حالا ب ...

اره منم گریم میگیره صبح بیدارنمیشه کامل شش سالشم نشده که طفلی بچم تازه حداقل 8نمیرن 7میرن کله صبح

منم هر روز صبح گرفتارم تا بیدارش کنم بره.برمیگرده از پیش دبستانی هم ماشالا انرژی داره و اذیت میکنه ت ...

اره تویک ماه بچه لاغرشده اذیت میشه واقعا

اگه امکانش هست سرویس بگیر براش،چون با بچه کوچیک خیلی سخت میشه،اگه نه مسیرت نردیکه بذار شیفت ظهر ،من ...

سرویس داره ولی بخدا اونقدررررر زود این بشر مریض میشه تابیا  خوب بشه میده به این یکی صبحم که بیدارنمیشه بعد اومدن کلی شلوعی وشیطونی میکنه باداداشش یعنی هرکس دوتابچه کوچیک داشته باشه میفهمه من چی میگم الان شما بهتردرکم میکنی😢

اره تویک ماه بچه لاغرشده اذیت میشه واقعا

بچه منم زیر چشاش گود شده.بزار صبح بخوابه خودتم بخواب و استراحت کن.عصرم ک بره مدرسه  شما هم بیشتر ب خودت میرسی.سرحالتر میشی.انرژی خودتم بیشتر میشه راحتتر میتونی باهاشون وقت بگذرونی.هنوز وقت داره برا سال دیگه عادت میکنه ب سحر خیزی.خودتو خسته نکن 

یاد خدا آرام کننده دلها
بچه منم زیر چشاش گود شده.بزار صبح بخوابه خودتم بخواب و استراحت کن.عصرم ک بره مدرسه  شما هم بیشت ...

گلم خدا ایشالا هرچی ارزو خوب داری براورده کنه یکم ته دلمو امیدوار کردی الان زنگ میزنم ببینم چی میگن قربونت😍😍

یه سوال با اجازه استارتر.بچه من کی میره پیش دبستانی متولد نیمه اول سال ۹۴ هست

پسر من متولد نیمه اول 92بود امسال رفت حتما پسرشماهم دوسال بعد اگه اشتباه نکنم