2777
2789
عنوان

هرکی موهاش فره(وز) بیاد

263 بازدید | 25 پست

چیکار میکنین مراقبت ازشون خیلی سخته😭

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

هیچی

من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده  ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره  من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد  یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه تصمیم گرفتم برم مواد صافی بزارم . خسته شدم بس سشوار کشیدم .بعدشم ما شمال زندکی میکنیم هرچی سشوار میکشیم .دو دقبقه بعد دوباره فر میخوره و وز میشه. ولی مثلا من بیام تهران ۱ هفته بمونم کاملا وز موهام میره و حتی تقریبا صاف میشه

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7

من ی دفه گلت زدم فایده نداش

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞