2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیره   بگو چی  بود 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

کجا  رفتی   خوابیدی  اگه  گذاشتی  لایکم  کن 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

چه خوابی

خواب دیدم ک بانامزدم جایی میریم مثل خونه ویلایی یااداری بزرگ ک توش چندتانگهبان داره صاحبش دوس نامزدمه ‌

ماهم دم درش ازنگهبانش میپرسیم ک هست طرف میگه نیس 

بعدنظرش رومن بدبودمیخواس دس درازی کنه ومن زودفهمیدم ب نامزدم گفتکبدوبریم اون نگهبان هم مارودنبال کردماشینمون ازکلی جاهاپریدوباسرعت ویه جا افتادنفهمیدم میتونس حرکت کنه یانه‌

بعدیهوبازخواب دیدم 

داخل یه ارگان یا یه ویلابزرگم ک استخدام داره خیلی ادمااومده بودن منم بالای یه ساختمون رودرست کرده بودم ومیگفتم خونه ام هس بعدیکی هم باهام بودنمیدونم کیه ‌

خلاصه بازاونجاهم کسی دنبالمون کرد

یعنی همه رودنبال میکردن 

براکشتنشون 

منم ازدرفرعی فرارکردم گفتم صاحبش نمیدونه من زن دوستشم 

بعدیعودیدم پیش نامزدمم ونامزدم ودوستش سریه میزنشستن وجلوهمه ساندویچ های خیلی گرون بودودیدم چندنفرانتخاب شدن مظلوم بودن وانگاریکی میگفت ایناادمای خوبی بودن بقیه روهم فک کنم میکشتن بعدجلوانتخاب شده هاساندویچ گذاشته بودبعدطرف تعارف میکردک بخوره براامتحان اوناهم میگفتن ن نمیخوریم 

بعدگوشی نامزدم زنگ زدداداشش بودگف ک یه چی بیاره ماهم سوارماشین شدیم 

فقط اینکه یه بزغاله مرده داشتیم فک کنم تواون فرارمرده بودبعدنامزدم داخل یه ملتفه گذاشت داددستم ک نگه دارم بهم تا بریم 

خوابم خیلی عجیب بودناراحتم

خواب دیدم ک بانامزدم جایی میریم مثل خونه ویلایی یااداری بزرگ ک توش چندتانگهبان داره صاحبش دوس نامزدم ...

🙄🙄🙄🙄😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳🙄🙄🙄😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

🙄🙄🙄🙄😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳🙄🙄🙄😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 ...

کلاازاین خواب بیدارشدم یجوری شدم 

ان شاءالله ک خیره

ولی همه ی خواب ها تعبیر ندارن.بعضی خواب ها مخصوصا اینجور خواب های شلوغ بیشتر بخاطر مشغله ی ذهنی،استرس،فشار،خوابیدن با شکم پر میتونه باشه. .به هرحال صدقه بده و نگران نباش

ان شاءالله ک خیره ولی همه ی خواب ها تعبیر ندارن.بعضی خواب ها مخصوصا اینجور خواب های شلوغ بیشتر بخاط ...

ممنونم دوس عزیزکمی فکرم راحت شدان شاالله ک چیزی نشه 

ممنونم دوس عزیزکمی فکرم راحت شدان شاالله ک چیزی نشه 

خواهش میکنم 

منم خیلی از خواب ها میبینم بیشتر هم زمانی که فکرم مشغول مسئله ای باشه 

خیالت راحت چیزی نیس همه چیزو بسپر بخدا بگیر بخواب

[QUOTE=72859299]خواهش میکنم  منم خیلی از خواب ها میبینم بیشتر هم زمانی که فکرم مشغول مسئله ای باشه  خیال ...[/QUO

خیلی ممنونم عزیزم 

چشم دیگه میخوابم کم دیگه ‌بازم خوب شدم کمی اول بیدارشدنم هنگ بودم