2777
2789
نورا جون من همیشه خیلی با آداب میچیدم و تو ظرف پایه دارو این چیزا
جدیدا یک سبد چوبی دسته دار بیضی گرفتم خیلی خوشگله. بعد همه میوه ها رو رنگی رنگی قاطی میریزم توش یعنی بدون هیچ ترتیب خاصی. هر کی میاد میگه این ظرف میوه چقدر وسوسه برانگیزه و خوشگله. حالا یه مدت اینجوری تست کن.
اگر میز گرد کوچیک هم داری می تونی روش رومیزی شیک بندازی میوه ها رو هم روی اون بذاری به صورت میوه ارایی خوب می شه
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=319253&PostID=12717815#12717815
اینجا سر بزن شاید خوشت اومد از تزئینات
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
ولی شهره جون من میوه میخرم اندازه یه گردو کوچیک کوچیک که زیاد نخورن اونام روشون نمیشه زیاد بردارن همش میمونه برای مهمونی بعدی
یعنی میاد روزی که تو ارتباطمون با همدیگه ، مذهب و نژاد و قومیت نقشی نداشته باشه. یعنی میشـــــــــــــــــه!!!!!