سلام دوستان خوبم میشه اگر ختمی یا دعایی یا سوره ای یا صلواتیی و یا هر چیزی که بهش اعتقاد داشتین و ازش جواب گرفتین را بگین و برای چی انجام دادین ممنون میشم شاید به کار خیلی هامون که مشکل داریم بیاد و گره کار خیلی ها باز بشه با ختم شما ممنونم
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
ختم بحق بسم الله الرحمن الرحیم من دوبار واسه دو تا چیزی خوندم جواب گرفتم.
تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...
عالیه...با این ختم عاشق شیخ نخودکی شدم..الان هر چی میشه میگم شیخ نخودکی برو پیش خدا سفارشمون کن..جلسه نامزدی اجیم داشت بهم میخورد توی همون جلسه نذر کردم شکرخدا همون لحظه داییم یه حرفی زد همه چیز روبراه شد.
یک ختم دیگه هم هست که دعای مشلول سرچ کنی هست اینو از بقیه شنیدم خیلیا حواب گرفتن
تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...