2777
2789

سلام دوستان خوبم میشه اگر ختمی یا دعایی یا سوره ای یا صلواتیی و یا هر چیزی که بهش اعتقاد داشتین و ازش جواب گرفتین را بگین و برای چی انجام دادین ممنون میشم شاید به کار خیلی هامون که مشکل داریم بیاد و گره کار خیلی ها باز بشه با ختم شما ممنونم

ختم قرآن

چله زیارت عاشورا،دعای توسل،حدیث کسا،نادعلی

چله ی سوره یاسین

چله ی ختم بسم الله

صلوات هدیه به ائمه

ذکر نخودکی

خـــــدایـــــاتـــوبـــســـازتـــو بــــســـازی قــــشـــنـــگتــــره❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ختم بحق بسم الله الرحمن الرحیم من دوبار واسه دو تا چیزی خوندم جواب گرفتم.

تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...
شما جواب گرفتین

عالیه...با این ختم عاشق شیخ نخودکی شدم..الان هر چی میشه میگم شیخ نخودکی برو پیش خدا سفارشمون کن..جلسه نامزدی اجیم داشت بهم میخورد توی همون جلسه نذر کردم شکرخدا همون لحظه داییم یه حرفی زد همه چیز روبراه شد.

عالیه...با این ختم عاشق شیخ نخودکی شدم..الان هر چی میشه میگم شیخ نخودکی برو پیش خدا سفارشمون کن..جلس ...

خدا را شکر امیدوارم واسه منجواب بده دعاست یا ذکره

همان چهل روز 

بله چهل روز

یک ختم دیگه هم هست که دعای مشلول سرچ کنی هست اینو از بقیه شنیدم خیلیا حواب گرفتن

تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...