2777
2789
عنوان

بي محلي شوهرم

566 بازدید | 32 پست

سلام دوستان عزيزم.. من وشوهرم همونطور كه گفتم الان يه هفتس اوميديم خونمون..ولي همش خودشو ميگيره.شبا دير مياد خونه و شام درست ميكنم نميخوره..همش دوست دارم برم بغلش كنم بوسش كنم شيطنتاي زنانه يا موقع خواب بغلش كنم ولي انقد بداخلاقه ميترسم اينكارو كنم محلم نده:(يا بهم بگه برو كنار و پسم بزنه.گريه:((نميدونم چيكار كنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم متاسفانه مشکل شما ریشه ای هستش تو تاپیکات دیدم خیانتم کرده خب باید یه تصمیم درست بگیری از یه اهل فن مثلا یه مشاور خوب کمک بگیر.از اول ماجرا رو بگو.شما دو خط مینویسی ما هم که از گذشته چیزی نمیدونیم راهنمایی غلط میکنیم.ایشالا حل بشه.

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
تو برو بوسش کن حتی اگر پست زد بعد مزش لا دندونش میمونه عادت میکنه یه روز که بوسش نکنی احساس کمبود می ...

گلم تاپیک های قبلیش رو یه نگاه بنداز واقعا مردی که خیانت کنه رو باید بوسید؟خدا این مدل مردا رو لعنت کنه

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
گلم تاپیک های قبلیش رو یه نگاه بنداز واقعا مردی که خیانت کنه رو باید بوسید؟خدا این مدل مردا رو لعنت ...

اول خیانت کرده بعد رفته سه میلیون داده واسه خودش و اونی که باهاش خیانت کرده لباس خریده بعدش شما اصلا بروش نیاوردی و الانم توی یه خونه زندکی میکنین؟؟؟؟

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
اول خیانت کرده بعد رفته سه میلیون داده واسه خودش و اونی که باهاش خیانت کرده لباس خریده بعدش شما اصلا ...

گلم چرا منو ریپلای کردی من بی گناهم 😊استارتر یکی دیگه است.ولی واقعا از کار بعضی زنا موندم بعد اینهمه خیانت و درگیری تازه میگه چرا بهم بی محلی میکنه😨😨

گلم چرا منو ریپلای کردی من بی گناهم 😊استارتر یکی دیگه است.ولی واقعا از کار بعضی زنا موندم بعد اینهم ...

عزیزم میدونم استارتر یکی دیگست 

ولی تو کار بعضیا واقعا موندم اصلا معلوم نیست چی میخوان

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
عزیزم میدونم استارتر یکی دیگست  ولی تو کار بعضیا واقعا موندم اصلا معلوم نیست چی میخوان

دقیقا.بخدا تو خیابون چادر زدن بهتر از اینه که زیر سایه همچین بشری باشی تازه بخوای محل هم بزاره