2777
2789
عنوان

بچم لکنت گرفته

363 بازدید | 70 پست

۴سالشه . پسر عموش ۱۳/۱۴ سالشه از شهر دیگه اومدن خونه مادرشوهرم دو روز که موندن بعد چادر انداخته بود سرش صدای جن و لولو خور خوره درآورده بود پسرم لکنت شدید گرفته یعنی وقتی آرومه کمه ولی وقتی میترسه یک کلمه شش بار تکرار میکنه . بچه زرنگ شیرین زبان روان صحبت میکرد . گفتار درمان هم فکر نکنم تو شهرستان ما باشه . شوهرم میگه تقصیر توعه تو خونه داد میزنی میگم اگر میخواست از من باشه یک عمر میشد .... دختر عموش هم ۶ سالشه همش گفته حن پشت دیوار فلان ازین حرف ها . بچم ترسیده چیکار. کنم ؟؟؟

خدا ورشون داره اینایی ک بچهارو میترسونن

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتش کنه ما هم یکنفر هس مرده گنده بچمو ترسونده شبا خواب نداره همش میترسه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
عزیزم فقط باهاش تمرین کلمه کن و حرف بزن زیاد

خودش حرف زدنش خیلی خوبه کلمه های قلمبه سللمبه میگفت الان مشکلش اینه رو کلمه ها گیر میکنه بخصوص وقتی استرس داره

نیاز به درمان تخصصی داره. هم گفتاردرمان هم روان درمانگر باید ویزیتش کنن. مطمئنا توی شهرتون هست ولی اگه نبود هم انلاین زیاد هست . لطفا پیگیری کن

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خدا لعنتش کنه ما هم یکنفر هس مرده گنده بچمو ترسونده شبا خواب نداره همش میترسه

چیزی بهش نگفتید ؟ من که چیزی به اینا نگفتم شوهر بی عرضم باید چیزی بگه فامیل های خودشن ازین نر بی عرضه تر ندیدم