2777
2789
چرایه نظرنمیدید

عزیزم همین الان دعاشو خوندم امیدوارم که حاجت روا بشم

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی غسلش چطوریه؟

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
عزیزم دعای صحیفه (حضرت جبرئیل علیه السلام ) رو هم بخون حتما خواستگاری که دلت میخواد برات میاد چند نف ...

این دعارو باید از کجا پیدا کرد؟

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
این دعارو باید از کجا پیدا کرد؟

سلام عزیزم این دعا در بیشتر سایت ها به اسم دعای حضرت جبرئیل علیه السلام معروفه من از کتاب گنج های معنوی میخونمش برای هر چی میخونمش ماشاءالله حتما همون چیز میشه

من یه هفتس عضو سایت شدم هنوز زیاد بلد نیستم مثلا چطور لینکشو بذارم اگر راهنماییم کند لطف میفرمایید تا منم لینکشو بذارم

دعاش اینطور شروع میشه

بسم الله الرحمن الرحیم

سبحان الله العظیم و بحمده (۳بار)

سبحانه من اله ما املکه

و سبحانه من ملیک ما اقدره

و سبحانه من قدیر ما اعظمه 

و سبحانه من عظیم ما اجله

و سبحانه من جلیل ما امجده

و سبحانه من ماجد ما ارأفه

..

دعاش همش سبحانیات الله هست

و دوستانی عزیزی که مشکلشون اینه که خواستگار میخواد بیاد اما نمیشه بیاد و همش یه چیزی یه مانعی هست برا اومدن یا اگر خواستگارها میخوان بیان و میان و نمیشه یا نیومده دیگه پیداشون نمیشه مخصوصا اگر تو کارهای دیگشون هم همش گره میفته مشکلشون بستگی هست که نمیذاره کاراشون سرانجام بگیره

علاوه بر دعای صحیفه که گفتم ، بهترین چیز برای برطرف کردن بستگی ، قرائت سوره بقره آل عمران مریم صافات رعد یس دخان سوره جن و چهار قل هست

مخصوصا سوره بقره و آل عمران و سوره جن هر مانعی باشه از بین میبره ان شاءالله

سخته هر روز خوندن این سوره ها، فایل های صوتیشونو دانلود کنید از گوگل و هر رو گوش کنید حتی وقتی مشغول کاری هستید و زیاد حواستون نیست عیب نداره

میتونید هم صداشو کم بذارین که فقط خودتو متوجه بشین یا حتی با هندزفری گوش کنید مهم اینه که هر چقدر میتونید گوش کنید خیلی اثر خوبی داره، کلام خدا بهترین درمان برا هر کاری و هر مشکلی

اگر هم کتاب انوار الرحمانیه رو بخونید خیلی کتاب مفیدی هستش

یه فصلش هم در مورد دعا و استجابت و .. هستش

در کل همه ی کتاب خوبه خیلی چیزها رو از امامان علیهم السلام یاد میده

پی دی افش تو گوگل هست اگر کسی خواست دانلود کنه

دعای یستشیر هم داره که گفته شده برای ازدواج هر تا چهل روز ، روزی یک بار خونده بشه، راستی دعای معراج هم همینطور

دعای معراج که اولش یا سید و سند یا من له المستند ...جهت بخت گشایی کسانی که بختش بسته شده یا در کل قسمتشون نشده هنوز برای ازدواج ان شاءالله که با خوندن این دعاها خدا به لطف بی کران خودش برا همتون مستجاب بفرماید 

سلام .چهارقل روزچندباربخونیم

هر چقدر تونستی بخونی خوبه

سوره بقره ال عمران مریم صافات و سوره جن هم اگر گوشی کنی هر روز خوبه

حتی اگر مشغول کاری باشی هم عیب نداره یا بذار با هدفون گوش کن یا بذار تو خونه پخش شه یا صداش کم کن فقط خودت گوش کن

شرایط خوندن دعای چهل کلید:

• این دعا بهتر است روز جمعه خوانده شود.
  • هنگام خواندن دعا پاکی و طهارت بدن و لباس باید رعایت شود.
  • جهت بخت گشایی و گشایش کارها و رفع بستگی و دفع سحر و طلسم بهتر است که در روز جمعه بر طشتی از آب پاک بخواند و به آب بدمد و با آن غسل کند.
  • برای آشتی میان زن و شوهر و مهر و محبت میان آنها بهتر است بر آب پاک یا شربت خوانده شود و بنوشند.
  • برای شفای بیماری بر آب پاک خوانده شود و بیمار بنوشد. به اذن خداوند تبارک و تعالی شفا می یابد.
  • آبی که پس از غسل به طشت برمیگردد را پس از اتمام غسل پای درختی بریزد.