2777
2789

بانو فضه خاتون در روایتی نقل کرده است که روز جمعه بر خانه ام ابیها حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها وارد شدم، متوجه گردیدم آن بزرگوار ظرف آبی به دست مبارک گرفته و دعائی می خواند و به آن ظرف می دمد.

عرض کردم:فدایت گردم! سبب خواندن و دمیدن دعا چیست؟

حضرت بعد از فراغت یافتن از دعا پاسخ دادند: فضه این دعای چهل کلید : https://downloadme.ir/%d8%af%d8%b9%d8%a7%db%8c-%da%86%d9%87%d9%84-%da%a9%d9%84%db%8c%d8%af/ است. هر که این دعا را در روز جمعه بخواند و غسل کند و آب پاکی آورد و این دعا را بخواند و بر آن بدمد و بخورد، بخت ۵۰ ساله اش باز می شود. اگر در بین زن و شوهر الفتی نباشد و این دعا را بر آب بخواند و آن را در طعام ریزد و آن را بخوراند، به قدرت حق تعالی به محبت یوسف و زلیخا رسد. جهت جادو آن را به گلاب و زعفران و نبات بخواند و بخورد. با آبی که این دعا را خوانده غسل کند. به فرمان حق تعالی بازگردد. اگر کسی نزد سلاطین رود و این دعا را بر گلاب بخواند و بر روی خود بمالد، با حرمت گردد. اگر در آبش غسل کند، حق تعالی او را از جمیع بلیات حفظ کند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام .یه سوال برای من پیش اومد خانمفاطمه زهرا سلام الله علیها که معصوم بودند و به هیچ یک از اثرات دع ...

سلام خواهری جان خیلی از تایپینگ میگذره ولی منم سوال داشتم ک از استادمون ک علم خوبی به این جزای معنوی داشت پرسیدم اما صرفا ن این دعا هما مضمون همین بود اوشون گفتن اونا برای یاد به اطرافیانشون و آیندگان به صورت ظاهر هم ک شده باید این اعمال انجام می‌دادن بیشتر زندگی اونا برای آموزش به ما بوده مثلا این که تو قرآن سوره ضحی خدا به حضرت محمد ص می‌فرمود یتیم را میازار گدا را مران این چیزا حضرت محمد ص به این مهربونی دلشون نیومده ک یتیم اذیت  کنند به صورت ظاهر مجبور بودن ک اینا رو برای آموزش ..... 

سعی کردم طبق توضیحات ایشون براتون بگم یکم مفصل تر بود ولی خوب اجماعش این میشد شب روزتون بخیر خواهری جان