2777
2789
عنوان

دلم شکسته

145 بازدید | 10 پست

من دیپلم دارم و شوهرم لیسانس شش سال پیش دیپلم گرفتم بعد اون مطالعه نمیکنم و نکردم از هیچی اطلاعاتی ندارم مثل خنگا می مونم نمیتونم راجب چیزی نظر بدم شوهرمم بدتر ی جور رفتار میکنه ک انگار من عقب افتاده ام هر چی بگم هر نظری بدم حرفی بزنم منو آدم حساب نمیکنه ک بخواد ب حرفم گوش بده چیکار کنم از کجا شروع کنم واسه اینک اطلاعاتمو ببرم بالا ‌. انقدر کتاب نخوندم دیگه چیزی تو ذهنم نمی مونه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

باور میکنی الان ب هیچی ‌ . شما معرفی کن ک برم از کتابخونه بگیرم بخونم

من خودم ب تاریخ و مطالب سیاسی خیلی علاقه مندم

ب نظرم تاریخ خیلی خوبه اگه حوصله سو داری از هخامنشی شروع کن

یا میتونی از قاجار ب بعد و بخونی

بین رمان ها هر رمانی رو نخون سعی کن بر اساس نویسنده رمان بخونی یا بر اساس مترجم

ترجمه های ذبیح الله منصوری عالیه

راجع به مسائل روزم ب نظرم یه دوره کامل تاریخ معاصر بخون و اگه علاقه مندی خبر ها رو بخون و دنبال کن

واقعا خیلی تاثیر داره

من حتی توی جمع بزرگای خانواده ی همسرم هم روی حرفم حساب میکنن یا حتی زنگ میزنن میپرسن

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
خب چیکار کردی ک این همه اطلاعات داری

من حداقل 12 ساله مطالعه آزاد دارم

فوق لیسانس م کلا یه رشته ایه که ربطی ب اطلاعاتم نداره

اما مثلا نویسنده های معروف ایرانی رو مثل جلال آل احمد علی محمد افغانی سیمین دانشور دکتر شریعتی مجموعه کامل دکتر مطهری و خیلی های دیگه تقریبا کتابشونو خوندم 

بعد رفتم سراغ تاریخ از دوره ی هخامنشی تا دوره ی معاصر رو توو سه سال خوندم و حتی نت برداری کردم

واسه مسائل سیاسی ام که هر کشوری رو توو نت حزب های حاکمشون مکان جغرافیایی شون پایتخت هاشون و یه مختصر از تاریخشون خوندم

ولی راجع به روسیه خیلی زیاد مطالعه کردم از زمان تزار ها تا شوروی سابق و حتی حالا 

میدونی تقریبا هر تایم آزادی داشتم مطالعه کردم 

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...