2777
2789
عنوان

دلم شکسته

144 بازدید | 10 پست

من دیپلم دارم و شوهرم لیسانس شش سال پیش دیپلم گرفتم بعد اون مطالعه نمیکنم و نکردم از هیچی اطلاعاتی ندارم مثل خنگا می مونم نمیتونم راجب چیزی نظر بدم شوهرمم بدتر ی جور رفتار میکنه ک انگار من عقب افتاده ام هر چی بگم هر نظری بدم حرفی بزنم منو آدم حساب نمیکنه ک بخواد ب حرفم گوش بده چیکار کنم از کجا شروع کنم واسه اینک اطلاعاتمو ببرم بالا ‌. انقدر کتاب نخوندم دیگه چیزی تو ذهنم نمی مونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باور میکنی الان ب هیچی ‌ . شما معرفی کن ک برم از کتابخونه بگیرم بخونم

من خودم ب تاریخ و مطالب سیاسی خیلی علاقه مندم

ب نظرم تاریخ خیلی خوبه اگه حوصله سو داری از هخامنشی شروع کن

یا میتونی از قاجار ب بعد و بخونی

بین رمان ها هر رمانی رو نخون سعی کن بر اساس نویسنده رمان بخونی یا بر اساس مترجم

ترجمه های ذبیح الله منصوری عالیه

راجع به مسائل روزم ب نظرم یه دوره کامل تاریخ معاصر بخون و اگه علاقه مندی خبر ها رو بخون و دنبال کن

واقعا خیلی تاثیر داره

من حتی توی جمع بزرگای خانواده ی همسرم هم روی حرفم حساب میکنن یا حتی زنگ میزنن میپرسن

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
خب چیکار کردی ک این همه اطلاعات داری

من حداقل 12 ساله مطالعه آزاد دارم

فوق لیسانس م کلا یه رشته ایه که ربطی ب اطلاعاتم نداره

اما مثلا نویسنده های معروف ایرانی رو مثل جلال آل احمد علی محمد افغانی سیمین دانشور دکتر شریعتی مجموعه کامل دکتر مطهری و خیلی های دیگه تقریبا کتابشونو خوندم 

بعد رفتم سراغ تاریخ از دوره ی هخامنشی تا دوره ی معاصر رو توو سه سال خوندم و حتی نت برداری کردم

واسه مسائل سیاسی ام که هر کشوری رو توو نت حزب های حاکمشون مکان جغرافیایی شون پایتخت هاشون و یه مختصر از تاریخشون خوندم

ولی راجع به روسیه خیلی زیاد مطالعه کردم از زمان تزار ها تا شوروی سابق و حتی حالا 

میدونی تقریبا هر تایم آزادی داشتم مطالعه کردم 

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
2790
2778
2791
2779
2792