2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

331 بازدید | 34 پست

خانوما من ۱۲ هفتگی رفتم سونو گف احتمالا پسره

۱۷ هفتگی رفتم گف احتمالا دختر باشه

الان امروز ک ۱۹ هفتمه چون لک بینی داشتم باز رفتم ک دکتر گف مشخص نیس جنسیتش چیه وپاهاش بستس

ب نظرتون بچه چیه

خیلی قاطی پاطی شده

خودت چی میخوای؟از خدا بخواه همونو بده بهت

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عکس ان تی بزار تا بگم ☺

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
واه یه دکتر درست حسابی برو این چه دکتریه که یبار احتمالا دختره احتمالا پسره ... ما سونو ان تی همونی ...

ان تی چند هفته بودی؟ میشه ب ان تی اطمینان کرد؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ان تی چند هفته بودی؟ میشه ب ان تی اطمینان کرد؟

هفته 12 .خیلی باتجربه بود دکترم حتی نگفت احتمالا با اطمینان گفت بچت پسره و برا انومالی هم گفت این التش اینم دستگاه تناسلیش

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

ب دل خودت چی افتاده.؟ویارت چی ترشی یا شیرین اینکه بچه چندمته درضمن دکترت تو 19هفته چطور نتونسته تشخی ...

ویارم ترشیه

همه بهم میگن پسره چون لاغرتر شدم و اصلا بالا نمیوردم

واه یه دکتر درست حسابی برو این چه دکتریه که یبار احتمالا دختره احتمالا پسره ... ما سونو ان تی همونی ...

برا ان تی پیش دکتر خوب رفتم

ولی انومالی رو فک نکنم خوب بوده باشه