2821
2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 34 پست
هستی؟

بزار عزیزم 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودت چی دوست داری?معمولا شوهرا درست حدس میزنن

همونیه که شوهرت میگه

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

آنومالی نباید با احتمال میگفت..باید صددرصدشو میگفت و تو برگه مینوشت..اگه هم معلوم نبود معمولا میگن یه چیز شیرین بخور بعد یه ربع بیا

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
ننیدونم والا چرا دکتره همچینه

سونوگرافیست منم خیلی بد بود.من از دهنم پرید گفتم سلفری  دادم گفتن پسره...درجا گفت اره همونه...هفته سی رفتم دوباره همونجا گفتم جنسیت چیه گفت سری قبل گفتم لزومی نداره دوباره بگم..

استارتر  عکس بزار منتظرم 

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
سونوگرافیست منم خیلی بد بود.من از دهنم پرید گفتم سلفری  دادم گفتن پسره...درجا گفت اره همونه...ه ...

ان تی چی گفته بودن بهتون؟

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه

ان تی 2/4 

ریسک سندروم داون 1:130 

آزمایش خون سلفری دادم که جنسیت رو نوشت پسر

ان تی چی گفته بودن بهتون؟

ان تی اصلا حرف جنسیتو نزد

ان تی 2/4  ریسک سندروم داون 1:130  آزمایش خون سلفری دادم که جنسیت رو نوشت پسر

منم دادم یکشنبه جوابش میاد ..

به خودت کمی اهمیت بده وگرنه لابلای زندگی از بین میری و هیچ کس هم نمیفهمه

سونوگرافیستای رشت دور از جونتون مثل سگ میمونن اخلاق ندارن

منم دادم یکشنبه جوابش میاد ..

بسلامتی عزیزم...