2777
2789

سلام مامانای عزیز خسته نباشین

دخترم ۲۳ روزه دنیا اومده شیرم فوق العاده کمه در حد ۶۰سی سی هم شیر ندارم دخترم خسته میشه وقتی میبینه شیر نیس هیداد میزنه جیغ میزنه از نافش خون میاد از قطره و قرص و پودر شیرافزا هم استفاده میکنم ولی متاسفانه شیر ندارم ک ندارم از این موضوع خیلی ناراحتم ک نمیتونم مثه بقیه مادرا ب بچم برسم برا اینکه بچم گشنه نباشه شیذخشک ببلاک یک میدم بهش تو بهداشت گفتن نده از این مزخرفات ک خودتون میدونن ولی من نمیتونم گشنگی بچمو ببینم تازگیا دخترم زیاد گشنه میشه میترسم شوهرمم همش میگه بده بخوره مجبوری میدم مثلا روزی هفت بار ۳۰سی سی شیرخشک میدم بهش میترسم مریض بشه توروخدا هر کی تجربه داره بهم کمک کنه 

راضیم به رضای تو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من توانایی تایپ کردن ندارم

اگه میتونی خصوصی پیام بده تلگ.رام برات وویس بدم 

دوست دارم یه چیزایی بهت بگم که اشتباه منو از همین اول انجام ندی

خواستی من در خدمتم

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
منهم دخترم 11روزه دنیا اومده.شبها تا صبح بیداره تا میزارمش توی جاش فوری گریه میکنه.دیشب خیلی کلافه ش ...

تف به هیکل ارکی میگه نده

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020

آره عزیزم اشکالی نداره حتما شیر خشک بهش بده تا گرسنه نمونه و خوب وزن بگیره.تو این مدت که شیر خودتو دادی فقط چقدر وزن گرفته؟

سلامتی بچه در الویته...اگر شیر نداری زیاد اشکالی نداره الانم شیرخشکا خیلی نزدیک به شیر مادر هست...ماها دیگه جونی تو بدن نداریم که....من انقد شیر داشتم که شبا جام و لباسم و حتی گاهی لباس شوهرمم خیس میشد اما مث آب بود بی جون و بی قوت

هرچقدرم که صبور باشی....شب موقع خواب تازه داستان شروع میشه......

ای بابا منکه بچم از روز اول شیر خشک دادم چون نمیخورد و گشنه میموند وزنش کم بود زردی داشت دکتر گفت نده شیرتو ...ببلاک دادم ببوست گرفت دگترش گفت توتال کامفورت بده که رفتیم سفر اصلا پیدا نشد و بدمزه بود ضدحساسیت بود .بعد بهش اپتامیل اچ ا دادم ک وزن نگرفت بهش نان اچ ا دادم ک ضد حساسبته تقریبا .و توب بود تا الان ک یکسالشه بهش نان میدم ولی معولی چون اچ ا دیگه نیست مخصوصا اچ ا 2 .

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

اما بچم از شش ماهگی دیگه به هبچ وجه شیرمو نخورد و شیر منم از اول کم بود و ستت میخورد با جنگ و دعوا یه ربع ده دقیقه میخورد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

منم چون شیرم کم بود به این نتیجه رسیدم به بچه هام شیرخشک بدم

گناه دارن طفل معصوم

وقتی گرسنه هستن همش جیغ و داد و گریه

نه خوابی دارن و نه آرامشی

به ندرت اعصابشون بهم میریزه و بی اعصاب میشن و به زر زر عادت میکنن

منکه به دو تا شون شیر خشکم دادم

خیلی خوب بود

البته با مشورت دکتر اطفال

مرکز بهداشت رو بی خیال

بچه م آروم شد و راحت میخوابید

دکتر اطفال به من گفت آپتامیل بده چون بسیار نزدبک به شبر مادر هست

گفت فعلا این از بقیه آنزیماش به شیر مادر نزیدیکتره

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

من شیرنداشتم اصلا شیرخشک دادم نان دکترش داد حرف بقیه روبیخیال بچه اگر قندش بیوفته بره توکما کی میخواد جوابگوباشه طبق نوشته روی قوطی بده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بهداشتیا.میگن سینه رو پس میزنه 😁

راست میگن تقریبا من تا شش ماهگی بزور شیرمو دادم دیگه نخورد با اینکه روزی سه چهور بار شیر میدادم