2777
2789
من از مرگ نمیترسم ولی از این ک چجوری بمیرم میترسم تو اتیش سوختن و تصادف و تیکه تیکه شدن و این ک حیو ...

😔😔😔😔وای اره

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
نمیدونم ولی داییم تایلند فوت شد وقتی برگردوندیمش ایران چشماش کاملا وحشت زده باز بود و زبونش از بین د ...

خب ازین حالت بعضیا معلومه خ دردداشته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برادر من تصادف کرد تو بغل دوستش از دنیا میره دوستش گریه میکرد میگفت انگار میخواست بخوابه آروم چشماشو ...

آخی عزیزم خدابیامرزدشون 

بابای من تازه فوت کرده وای نگم از مرگش خیلی بد بود خیلی جلو چشامون تیکه تیکه آب شد 

خدابیامرزدشون اره اگه اذیت میشی نگو

فکر کنم داییم بد جون داده آخه چند روز تو اتاق بوده و کسی نفهمیده و بعدش ورم کرده و سیاه شده بوده و ب ...

خدارحمتشون کنه. چرا کسی نفهمیده؟

چی ربطی داره مگه امام حسین چیکار کرده بود که اونجور شهید شد چرا الکی قضاوت میکنید بابای من خیلی اذیت ...

خدا بیامرزدشون. واقعا نمیشه گف بچه ها فقط نظراتشونو میگن و فقط خدامیدونه

حالا بزار بقیه اش رو بگم یهو دیدم نشستم ولی نشسته بودم رو خودم روحم تا سینه ام بالا اومده بود برگشتم ...

چه ترسناک... منم زیاد خاب میبینم انگار از بلندی افتادم

حضرت فرمودند: «علت راحت جان دادن مومن آن است که خداوند ثواب نیکی هایشان را زود به او عطا فرماید. و ع ...

مرسی از پست قشنگت

تازه بعد از اون جریان چند دفعه همون حالت میشدم یکدفعه هم دیدم یچی ابی رنگ از بدنم جدا شد تا دوقدمی ب ...

باهات موافقم

دلم براش تنگ شده وقتی یادم میاد دلم میخواد بمیرم وقتی رفت هشت ماهه حامله بودم  افتاد زمین س ...

خدا بیامرزدشون خیلی تلخ بود . شما چله برداشتی شاید شفاشون در مرگشون بوده . جاش تو بهشت باشه

مرسی عزیزم اون خیلی مهربون بود اما من نه خیلی دلشو شکستم خدا لعنتم کنه اون تو سرش تومور بود به مغزش ...

😔😔😔😔😔😔😔😔😔

بابام همیشه اسمش بچه هارو میزاشت تو گوششون اذان میداد حتی همسایه ها فامیلم دعوتش میکردن تو مراسمای ن ...

وای چقد غم انگیز

خیلی مراقب باش الان میگم کاش لوس بازی بود خب چی میشد لوس بازیشو جواب بدم مگه چیز زیادی میخواست مگه ک ...

دلم کباب شد. الان براش خیرات زیاد بدید 

صورتش چرا ورم کرده بود؟کجا بوده این اتفاق افتاده؟چه حسی داشته؟

از بس کتک خورده بود عین کسی که می سوزه باد کرده بود 

اما واقعا مرده بود گفت می دیدم همراهم جیغ میزنه صدانیزد خدایا جواب زن وبچه هاش چی بدم اما اونقدر حس خوب داشتم که دلم نمی خواست برگردم