نمیدونم.. من همیشه گفتم کاش ی باره بمیرم. مثلا تو خواب با گاز خفه شم یا یهو سرم ضربه بخوره بمیرم.. هرچند خدا گفته بترسید از مرگ ناگهانی. ولی من از کم کم مردن میترسم
آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
من ی بار خواب دیدم مردم وسط خیابون بودم😁بعد پاشدم نگاه خودم کردم بعدش کلی بهم خوش گذشت😆هی میگفتم چرا میگن مردن سخته؟راحته که😁
خلاصه تو خوابم ی دوستم ک مرده تو خوابم بود بزور منو برگردوند تو جسمم☺بهم گفت تو بخاطر این ادم باید برگردی دیدم مامانم پایین پام نشسته گریه میکنه😣یهو از خواب پریدم شوهرم گفت دو دقیقست هرکارت میکردم بیدار نمیشدی داشتم میترسیدم😂گویا صداهای نامفهوم میدادم
سلام نه عزیزم درد نداره مثل یه خواب خوش می مونه ...خیلی از کسانی که علائم دارند غیر ارادی هستش ....وقتی حواس از کار می افته مثل خواب چه دردی داری ...فقط این طولانی تره ....
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
تو اتیش سوختن و تصادف و تیکه تیکه شدن و این ک حیوون من و بخوره میترسم 😭
🦁☀️ 💚🤍❤️ 🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند