2777
2789
 مگه میشه ؟شاید بختک بوده

نه جون دادن بود چون تو خواب در حال مرگ بودم و از بدنم خون میرفت

خیلی حس خوبی بود😆😐

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم.. من همیشه گفتم کاش ی باره بمیرم. مثلا تو خواب با گاز خفه شم یا یهو سرم ضربه بخوره بمیرم.. هرچند خدا گفته بترسید از مرگ ناگهانی. ولی من از کم کم مردن میترسم 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

تنها چیزی که موقع مردن باعث درد میشه  در اومدن جون از بدن نیست 

خاطرات و فکرای این دنیاست که این همه تلاش کردم اخرش اینجوری برم

یا فکرش پیش اعضای خانواده اش یا کسی که دوست داره که بعد من چیکار قراره بکنه

آنکہ خــوبی کنی هــــآری نگیرد آرزوست   
👻👻👻👻👻👻👻قبض روح ميگن اره حتى ميگن رو مرده اگه يه برگ گل هم بذارى فشارش خيلى زياده براش

یعنی چی؟من داییم فوت شده بود یه بچه میخاست ردشه حالت پریدن از روش ردشد دعواش کردن

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

من ی بار خواب دیدم مردم وسط خیابون بودم😁بعد پاشدم نگاه خودم کردم بعدش کلی بهم خوش گذشت😆هی میگفتم چرا میگن مردن سخته؟راحته که😁

خلاصه تو خوابم ی دوستم ک مرده تو خوابم بود بزور منو برگردوند تو جسمم☺بهم گفت تو بخاطر این ادم باید برگردی دیدم مامانم پایین پام نشسته گریه میکنه😣یهو از خواب پریدم شوهرم گفت دو دقیقست هرکارت میکردم بیدار نمیشدی داشتم میترسیدم😂گویا صداهای نامفهوم میدادم

سلام نه عزیزم درد نداره مثل یه خواب خوش می مونه ...خیلی از کسانی که علائم دارند غیر ارادی هستش ....وقتی حواس از کار می افته مثل خواب چه دردی داری ...فقط این طولانی تره ....

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
من توی خواب جون دادن خودمو دیدم و کامل حس کردم طوری که وقتی بیدار شدم،یه سبکی خاصی توی بدنم بود ان ...

جون دادن دردداشت؟

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
ميدوني من داييم سه يال فوت شده هر روز از اونموقع تا حالا ب مرقع حون دادنش فكر ميكنم  چون سكته ...

خدا رحمتش کنه .روحش شاد .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من از مرگ نمیترسم ولی از این ک چجوری بمیرم میترسم

تو اتیش سوختن و تصادف و تیکه تیکه شدن و این ک حیوون من و بخوره میترسم 😭

🦁☀️ 💚🤍❤️ 🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند