2777
2789
بستگی به علت مرگ داره پدربزرگ من بعدازظهرتکیه داده بود به پشتی چشاس و بست و فوت شد ، خدا رحتمش کنه ...

اره درسته بعضیا خیلی راحت جون میدن

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر چقدر تعلق خاطرت به این دنیا زیاد باشه دردت هم بیشتر میشه ، درد همون دل کندن از فرزندان و اقوام و ...

فکنم اون برا بعدشه. من موقع جون دادنو میگم

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

مرگ احتمالا اینجوریه که یهو حس میکنی یه آهنربا روحت و ب سمت بالا میکشه 

خیلی باید جالب باشه 

🦁☀️ 💚🤍❤️ 🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

ميدوني من داييم سه يال فوت شده هر روز از اونموقع تا حالا ب مرقع حون دادنش فكر ميكنم 

چون سكته كرده بود جوون بود همش٣٥سالش بود  بعد زير پله پرت شده بود من هميشه ميگم وقتي داشت فرار ميكرد ك نميره 

چقد وقت جون دادن اذيت شد چطوري بود

هر روز خداشاهده مرور ميكنم😭😭😭

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
سر بابام تو بغل بود هر چی صداش کردم جوابم نداد مامانم هم وسط جلسه قران وقتی صلوات اخر فرستاد چشماش ...

خدا رحمتشون کنه روحشون شاد .چه مرگ زیبایی داشتن .خوش به حالشون 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من یه بار خواب مردنم رو دیدم اولش همه جا سیاه شد بعد یه حس خفگی بدی بهم دست داد انگار ته یه چاه سیاه کشیده میشدم ولی بعدش که انگار از جسمم جدا شدم خیلی حس سبکی  داشتم خیلی خوب بود 🙃