2777
2789

من توی خواب جون دادن خودمو دیدم و کامل حس کردم

طوری که وقتی بیدار شدم،یه سبکی خاصی توی بدنم بود

انگار بی حس شده بودم

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کنم مرگ پیشه کسی که دوسش داشته باشی اونقدراهم بد نباشه

یعنی چی؟اون سختتره که ما بمیریم اونکه دوسش داریم بمونه

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

درد نداره ولی دلگیر و تلخه

روح و جسم دوتا رفیق و همراه طولانی کنار هم بودن.

جدا شدن شون از هم خیلی سخته.

در واقع یجور دل کندن هست.که برا ادم سخته

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

مادر بزرگ من چند روز قبل فوتش بیهوش بود کلا ، نیم ساعت قبل فوتش گریه کرده بوده ، مامانم بالا سرش بود میگفت چشماشو باز کرده بوده کامل اما بی فروغ ، بعدشم تموم میکنه . درد نداره به نظرم 

من والا تجربه نکردم..وگرنه اینجا نبودم..ولی شنیدم یکی جون به سر شده بود..جون نمیداد خیلی طول کشید

یعنی چجوری جون به سرشده بود؟

بستگی به علت مرگ داره

پدربزرگ من بعدازظهرتکیه داده بود به پشتی چشاس و بست و فوت شد ، خدا رحتمش کنه

سوختن و غرق شدن و سکته قلبی درد از مرگای بدن

🦁☀️ 💚🤍❤️ 🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

مادر بزرگ من چند روز قبل فوتش بیهوش بود کلا ، نیم ساعت قبل فوتش گریه کرده بوده ، مامانم بالا سرش بود ...

یعنی بدن بیحس میشه قبلش؟

هرچی باشه از زندگی تو این ایران نابه سامون بهتره درد هم نداره قطعا با این دردهایی که هر روز میکشیم یک دفعه و تمام ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من شنیدم میگن اگه ادم خوبی باشیم و گناه نگنیم و... جون دادن راحته ولی اگه ادم بدی باشیم گناه کنیم دروغ بگیم‌غیب کنیم و... جون دادن خیلی سخت میشه

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

هر چقدر تعلق خاطرت به این دنیا زیاد باشه دردت هم بیشتر میشه ، درد همون دل کندن از فرزندان و اقوام و مال و منالی هست که تو این دنیا داریم ،هر چقدر وابستگیت بیشتر باشه دل کندن هم سخت تره .

درد داشته باشه .مگه تو این دنیا کم درد کشیدیم .میگن اسم ائمه رو صدا کنید میان اون لحظه .من که عاشق اون لحظه ام .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.