2777
2789
عنوان

خستممممممم

124 بازدید | 10 پست

سلام دوستان منو شوهرم هرروزمون شده دعوا بحث سر چيزاي بچگونه الكي ديروز يه زعوا بدي كرديم احترام بينمون براي اولين بار ازبين رف پيش هم من زدم تو گوشش اونم منو هل داد كوبيدم به زمين يجور بعد خلاصه بهم فوش داديم و اينجوري برالولين بارمون بود بمن كف خسته شدم خستم كردي بخدا ٦ساعت گريه كردم اصن همينجور داد زد خيلي بد بود پاشد ول كرد رف منو كلي زنگ زدم برگشت حس افسردگي دارم اصن ميخوام تموم كنم دعواهارو 

بنظرتون كوتاه بيام اين دفه شب اومد شام خوب درس كنم بخودم برسم؟ خوش برخوردباشم حل ميشه همچي؟دعوا هم تقصير جفتمون بود...خيلي هم همو دوس داريم 

شام درست کن معمولی باش معذرت خواهی هم بکن البته شوهرتم باید مهذرت بخواد

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت جواب خودتو تو جمله آخرت دادی..تمومش کن بخاطر مسائل پیش پا افتاده..پاشو شام خوب درست کن بهش محبت کن تا محبت ببینی زخمتون التیام پیدا کنه..

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

گذشت اگه بجا باشه خیلی خوبه

بعضی وقتا سکوت کن 

من خیلی وقتا سکوت میکنم هر چی میخواد میگه بعدش پشیمون میشه خودش معذرت خواهی میکنه

مردا چون بیرون از خونه هستن میان خونه ک از خستگیشون کم بشه شمام بد رفتاری کنی خب معلومه خسته میشه

چون هردو اشتباه کردین شما برنامه که گفتی رو بچین ومعذرت بخواه و نذار هیچ وقت کار به دعوا بکشه

سریع از اون محل خارج شو.من دراین موقعیت پامیشم میرم حمام هم از موقعیت فاصله گرفتم هم دوش میگیریم اعصابم راحت میشه

عزیزم بحث بین اکثر متاهل ها وجود داره.

اما باهم تصمیم بگیرید در بدترین موقعیت هم به هم دیگه توهین نکنید. چون نسبت به هم سرد میشید.

کارشما خیلی بد بوده که زدی تو گوش همسرت بازم ایشون بوده که هول داده و به شما سیلی نزده.

اگه به هم قول بدید و دیگه هیچوقت دست رو هم بلند نکنید و توهین نباشه زندگیتون هر روز شیرین تر میشه.

موفق باشی..

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم