2777
2789
عنوان

کی بینیشو عمل کرده

1759 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها وقتی بچه بودم بینیم شکسته دکتر گفته بزرگ شد برین عمل کنید یکم بزرگه بخصوص وقتی سرما میخورم دوست دارم عمل کنم ولی میترسم هم از اتاق عمل هم از بعدش که خوب نشه کیا تجربه دارن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتاق عمل ترس نداره بیهوشیم مثل یه خواب عمیق که بعد  بیدار میشی سریع هم مرخصت میکنن فقط باید مراقبت کنی از بینیت هر چی دکتر میگه مو به مو انجام بدی نا یه بینی خوب داشته باشی

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
تهران  بله عزیز فعلا ک راضی ام تا جا بیوفته کلی طول میکشه

میگن دماغ استخونی ها خوب میشن مال من گوشتی زیاد معلوم نیست ولی عکس که میگیرم خیلی مشخص میشه

تهران  بله عزیز فعلا ک راضی ام تا جا بیوفته کلی طول میکشه

درد نداره و راسته میگن دماغ گوشتیا بعد عمل بعد چندسال برمیگرده و مث اولش میشه؟؟؟

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

اتاق عمل ترس نداره بیهوشیم مثل یه خواب عمیق که بعد  بیدار میشی سریع هم مرخصت میکنن فقط باید مرا ...

شما عمل کردین بعدش سختتان نبوده مشکل تنفسی نداشتین

درد نداره و راسته میگن دماغ گوشتیا بعد عمل بعد چندسال برمیگرده و مث اولش میشه؟؟؟

نمیدونم چکار کنم بالای دماغم که شکسته خیلی سفته یعنی انگار استخون اضافه داره و همین موجب شده بینیم بزرگ معلوم بشه واقعا دوس دارم بینیم طبیعی بشه

شما عمل کردین بعدش سختتان نبوده مشکل تنفسی نداشتین

اره من تازه عمل کردم بینی من استخونی بود یکم بعد عمل درد داشتم ولی راضیم بینیم خوب شده البته هنو خیلی مونده تا خوب جا بیوفته ولی هر کی دیده میگه خیلی خوب شده

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
میگن دماغ استخونی ها خوب میشن مال من گوشتی زیاد معلوم نیست ولی عکس که میگیرم خیلی مشخص میشه

برای منم استخونی نبود 

نوکش غضروف اشت و بزرگ بود 

همه میگن خیلللی عوض شدم 

با اینکه کاملا طبیعی عمل کرده

اره من تازه عمل کردم بینی من استخونی بود یکم بعد عمل درد داشتم ولی راضیم بینیم خوب شده البته هنو خیل ...

بعضی ها خیلی بینی کوچیک در میارن که کلا قیافه ادم زشت میشه یعنی بینی خوشکل میشه اما به چهره نمیاد من کلا صورتم گرده اگر بخوام بینی کوچلو عمل کم خیلی زشا میشم دنبال یک دکتر خوب هم میگردم که مهربانم باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز