2777
2789
عنوان

نبض زیر شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 123369 بازدید | 63 پست

آره منم اوایل بارداریم اینطوری بودم .

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه مال منم میزنه ،مال شوهرمم دقت کردم یه بار،،، دیدم میزنه ،توهم بارداری نزنی😂😂😂

بخدا دیووونه شدم نمیدونستم که علائم باردار یه که تلقین کنم همینجوری دیدم زیر شکمم نبض میزنه

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
قبل اینکه بفهمم. و قلبمم تندتند میزد گاهی

اره قلب منم تن تن میزنه ینی صداشو میشنونم

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
من اولای بارداریم مثل نبض میزد زیر شکمم  ولی الان لگد میزنه دیگ🤣😅

اوووخی  عزیزم 

بخدا دیووونه شدم نمیدونستم که علائم باردار یه که تلقین کنم همینجوری دیدم زیر شکمم نبض میزنه

دوسداری باردار باشی؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
دوسداری باردار باشی؟

ارهههه

ان شاالله بارداری

انشالله

قلبت چندثانیه میزدو خوب میشد؟؟؟نثلا توروز چندبار آره؟؟

یادم نیس فقط تو دفتر خاطراتم نوشتم تپش قلب گرفتم فکنم چنددقیقه میشد . واینکه من سه ماهم بود فهمیدم حامله ام و این علامتا توماه اول بود

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
ارهههه

انشاالله ب زودی تاپیک بارداریتو بزنی پس😆

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
خون می خواد برسه به رحم یا برای بارداریه یا برای عادت ماهانه  بازم سوال داشتین درخدمتم😎😎😎😎

برا بارداری باشه بهتره😁