2777
2789
عنوان

نبض زیر شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 123426 بازدید | 63 پست
یادم نیس فقط تو دفتر خاطراتم نوشتم تپش قلب گرفتم فکنم چنددقیقه میشد . واینکه من سه ماهم بود فهمیدم ح ...

منم به شوهرم میگم تپش قلب دارم دس میزاره میبینه مال من بیشتر از خودشه میگه من دارم تموم میکنم😂

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولای بارداریم مثل نبض میزد زیر شکمم  ولی الان لگد میزنه دیگ🤣😅

پسر داري!؟

من شنيدم پسرا زير دل مث نبض ميزنه اولش

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
خون می خواد برسه به رحم یا برای بارداریه یا برای عادت ماهانه  بازم سوال داشتین درخدمتم😎😎😎😎

دو راهيه خوبيه  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
انشالا هستی گله من

انشالا خدا از دهنت بشنوه قلبم داره از جاش کنده میشه 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
بی بی چک استفاده کردی شما؟؟؟

نه هنوز به پری مونده میگم اگه منفی باشه میخوره توذوقم اگه پری نشدم بی بی استفاده میکنم 

اره بزار قشنگ چندروز بگذره از پری بعد بی بی چک بزارهرچی شد بیا بگو

باشه حتماااا  برام صلوات بفرستین به نیت مامان شدن 😘

انشاالله ک باردارباشی عزیزم چشم برات آیه الکرسی میخونم ک باردارباشی😍😍

مرسی

یعنی اصلا بی بی چک نزدی ببینی هستی یان

نه چون صبرکردم تا چهلمین روز خونریزی شدیدداشتم فکردم پری شدم گذشت و ماه بعد هم روز چهلم بیبی زدم دیدم حامله ام وقتی رفتم سونو فکمیکردم ۶هفتمه که دکتر گف هفته ۱۴هستی

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره