2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826764 بازدید | 290067 پست
گلم صفحه اولو بخون همه چی رو متوجه میشی. وزنتو ضربدر بیست کن منهای ۱۰۰.این میشه کالری روزانت. روزه ...

مرسی عزیزم.وزنمو که ضرب و منها کردم نهایتا یعنی میتونم تا اون عدد بخورم؟

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟
سلام برو بچ دوسداشتنی خوهرااااا کمممممممک لطفااااا شوهر من خیییلی تپل تشریف داره میخام کمکش کنم رژ ...

بگو به همین روش رژیم بگیره فقظ وزنشو باید ضربدر ۳۰ منهای صد کنه تا میزان کالری مجاز روزانش به دست بیاد

ورزشم بگو فعلا فقط پیاده روی داشته باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز انتحاری زدم‌اونم فقط با تنقلات درواقع پرخوری احساسی 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐 ونیم ساعت حلقه 🤤و ...

آفرین مهدیه جون افرین به ارادت ماشاالله  توی سفر هم ورزش میکنی عالیهههههه موفق باشی سفر هم بهت خوش بگذره عزیزم

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
عزیزم ما اومدیم هتل عالی قاپو خیابون سعدی‌ شبی ۳۰۰  فردا هم هستیم و پس فردا میریم اسالم

بسلامتی😍😍چیزایی که به نظرت مهمه رو بی زحمت تگم کن بهم بگو دوستم😍

وویی شبی ۳۰۰چقد گرون شده😫

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

بله اون میشه کالری مجازت 

کمتر از اون هم نخور چون بدنت عادت میکنه خدای نکرده استپ میشی

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
عوض روحیه دادنه؟حالا بیچاره شوهر من پا به پای من یه روز در میون 7 کیلومتر پیاده روی میکنه،باشگاه ثبت ...

بعضیا نمیتونن ببینن.البته شوهرمم یکم حسودیش شده گودزیلااااا.

خوشبحالت.

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
وااااااااااااای سارا کمرم شکست اینقدر امروز کار داشتم اخه اخر هفته برامون مهمون میاد چند روز  ...

فدات بشم که انقدر صبوری😍😍تو روزای خیلی سختی وپشت سر گذاشتی دیگه داره تموم میشه ابجی جونم روزای خوب دارن میان😍خدا خیلی بزرگه🙏خیلی

بعضیا نمیتونن ببینن.البته شوهرمم یکم حسودیش شده گودزیلااااا. خوشبحالت.

منم خیلی حسود دارم😏😁😁😁یکیشم شوهرم😁😁بعضی وقتا خیلی میسوزه کچلک من😍

سلام نگار جون خوش اومدی به جمع ما 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 افرین عزیزم اصلااااااااااااااااااا نا امید نشو ب ...

سلام فداتشم.ممنون گلم.

خداانشاالله دلت رو آروم کنه.مادر پدرتم سالمو سلامت باشن عزیزدلم.سایشون همیشه پایدار گلم.😘😘😘

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

آره گلم.حتما هم پرش کن که استپ نشی.

منم خیلی حسود دارم😏😁😁😁یکیشم شوهرم😁😁بعضی وقتا خیلی میسوزه کچلک من😍

از روزی که من شروع کردم اونم بعدازظهرا میره پیاده روی😂😂😂😂

از روزی که من شروع کردم اونم بعدازظهرا میره پیاده روی😂😂😂😂

خخخخ😅😅😅

گودزیلای.اخ.مخ.گوجو# 😁😁😁😁

حالا قلقلی من یه روز به به وچه چه میکنه که چه خوب لاغر شدم یه روز میگه بد شدی ال شدی بل شدی😑😑😑اصن درگیره با خودش😁😂

بعضیا نمیتونن ببینن.البته شوهرمم یکم حسودیش شده گودزیلااااا. خوشبحالت.

فداتشم اونقدر غر زد به جونم دید آبی از من گرم نمیشه خودش پایه شد😂

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟
خخخخ😅😅😅 گودزیلای.اخ.مخ.گوجو# 😁😁😁😁 حالا قلقلی من یه روز به به وچه چه میکنه که چه خوب لاغر ...

😂😂😂😂😂ایشونم همینطوره.ولی فکرشو نمیتونه بکنه ایندفعه پر قدرت دارم پیش میرم.با شما دوستان خوب حتما به هدفم میرسم😘