2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833577 بازدید | 290067 پست
عزیزم خودتو اذیت نکن.بخور ولی کم بخور.بجای اون شیر که کالریش حدودا ۱۰۰تاس.همین مقدار غذاتو بخور.

اره میدونم عزیزدلم💃 اخه بخورم دیگ سیر نمیشم ک باید همشو بخورم😂 شکمو ام افتضااااااه

اتفاقا کباب دیگیش با اب گوجه میزارم میپزه ولی خوب اخه یکم روغن ریختم گفتم شب اینطوری نخورم بهتره🤔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به به چه خیشمزه😋نوش جونت😍😍😍

😉😘😍

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
اره میدونم عزیزدلم💃 اخه بخورم دیگ سیر نمیشم ک باید همشو بخورم😂 شکمو ام افتضااااااه اتفاقا کباب دی ...

عزیزم زن حامله به ماه آخر که میرسه دیگه سیرمونی نداره.

هر جور خودت راحت تری غذاتو بخور که معدتم سنگین نشه گلم.

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
همه وسایلااات تو چمدوون یه طرفف اون حلقهههه یه طرفففف🤣🤣🤣🤣 هر دفعه یادم میاد،، یعنییی از خ ...

😂😂😂😂

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

کالری مصرفی منم1300

سوزانده نیم ساعت حلقه 

یه ساعت دوچرخه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲