2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833577 بازدید | 290067 پست
اره یه ماه ادم سختی بده به خودش بعدش راحته من یه ماه سختی دادم باقی وزنمون تو یازده اوردم پایین الان ...

حرف شما درسته و خودتم ارادشو داشتی.من یه چیز هوس کنم حتما شده یه کمش رو هم باید بخورم.برا همین با این رژیم کالری شماره خیلی حال میکنم.😁😎🙌

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عالی نوش جون چه ایده خوبی حتما درست میکنم👏👏🏿👏🏻👍👍👍

هم خوشمزه بود،هم سیرکننده.میتونی بادمجونشوبیشترکنی،من بااین مقدارسیرمیشم 

غذای_رژیمی#  بزنی،غذاهای رژیمی که درست کردیم برات میاد

آره😁۷۵بودنی سایزم ۴۴بود😒الان ۷۰٫۵سایزم ۴۰😁😁😁همشم بخاطر ورزش کردنه،یه مدت تا مرز جرررر خودن ورزش ...

خسته نباشی دلاور.😂😍

منم همین کارو میکنم😎

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
نه من اینطوری نبودم خانوادم جلوی من بستنی میخوردن من نگاه میکردم😂😂

واقعا از ته دل ایول داری😉💜

سلام سلام

به منم کمک میکنین😍

من ۶۴ کیلو ام

با قد ۱۵۹

هر کاری میکنم از ۶۴ پایین نمیاد

۲۰ روزه رژیم بهاره غفاری رو گرفتم ولی از ۶۴ پایین تر نمیاد

خیلی دوست دارم کم کنم و بدنم رو فرم بیاد😌

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
هممون کلی کارداریم😂😂😂😂ان شاا...کم کم آبشون میکنیم😁

من دستگیره دارم.بعضی وقتا شوهرم میگیره میگه دیگه کم کم نمیخواد راه بری خودم دستگیره هاتو میگیرم از اینور میذارمت اونور😂😂😂😂😂

سلام سلام به منم کمک میکنین😍 من ۶۴ کیلو ام با قد ۱۵۹ هر کاری میکنم از ۶۴ پایین نمیاد ۲۰ روزه ر ...

سایزمم ۴۲

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
ممنون گلم فقط به شر این دوکیلو موندم😑البته همه میگن بسه تو باید وزنت ۵۸ باشه خودتو نکش ولی گفتم فقط ...

منم میخوام پنجاه بشم.انشاالله بزودی هم من هم تو😉💗

کسی نیست کمکم کنه،☹

سایزمم ۴۲

سلام گلم صفحه اولو بخون عزیزم.سوال داشتی بپرس.همه جوابگوییم😉

سلام سلام به منم کمک میکنین😍 من ۶۴ کیلو ام با قد ۱۵۹ هر کاری میکنم از ۶۴ پایین نمیاد ۲۰ روزه ر ...

سلام عشقم😍صفحه اولو بخون یه هفته با ما باش😍اگه کم نکردی شوک میگیری

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
😅😅😅😅وای خدا😂😂😂

یه تخسیه که نگو.😂

برا رو کم کنی اونم شده صددرصد لاغر میشم😉