2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833602 بازدید | 290067 پست
تور بلند گرفتم. تاج نه نمیدونم چه مدلی بگیرم. از مزون میگیرم. تور کت تاج اجاره کردم . گفت فروشی نیس. ...

اگه تورت بلنده مدل موت باید باز باشه دلبندم

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گذاشتم عزیزم

ماشالله قشنگی ولی حالا که عقدت مدل موهات ساده بوده به نظرم ازین3تا که گذاشتی هیچکدام رو نزار بازم بگرد و عجله نکن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام دوستیا😘😘😘من رفتم رو ترازو ۵۰۰گرم کاهش داشتم شدم۷۲😍😍😍اولین هدفمه😍😍یه زمانی هی میگفتم کی ...

عزیزمممممم😍😍

مبارکت باشه با زیبا رقیب شدید جفتتون ۷۲ اید 

من خیلی نا امیدم دور شونه من ۱۰۲ با دور شونه تو که ۷۲ کیلویی یکیه 😢😢😢😢

من خیلی گنده ام😔😕

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
ساده و باز و بسته

خوب پس این مدلیی را تو عقدت داشتییی

تکراری میشه هااا

به نظر من برو سراغ بستههه،،، 

مثلا این مدلی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کلم گنده نمیشه؟ من حس میکنم سرم گندس😬😩

نهه اصلاا نمیشهه

اتفاقا شینیونش بزرگ نیستتت

از اوناا نیست روشش هزارتا شنیون گل و سنبللل درست کنند

تازه اونجایی که لباس عروس پف داره و تورتم بلندههه

شنیون بزرگ معلوم نمیشهههه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه عزیزم ناشتا بودم منظورم این بود ۱ساعت بعد بیدارشدن وزن نکردم ۱۰دقیقه بعدش وزن کردم

عیبی نداره وزنت درسته

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
 نهه اصلاا نمیشهه اتفاقا شینیونش بزرگ نیستتت از اوناا نیست روشش هزارتا شنیون گل و سنبللل ...

چه خوب. من چون خواهر ندارم تک دخترم اصلا بلد نیستم این چیزارو .😩 هیچ وقت هم تو مراسما شینیون این مدلی نکردم و همیشه دخترونه خودمو درست کردم. یکبارم موهامو شینیون اینجور نکردم.