2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826705 بازدید | 290067 پست
@حاجیه  چرا نمیتونم شروع کنم😭 اصلا انگیزه و اراده ندارم

اولش همینه عزیزم انگیزه از این بالاتر که با این وزن نمیتونی خیلی کارا بکنی

چن روز پیش رفتیم یه جای خیلی باصفا همه بازی و شیطنت من عین معلول یه گوشه نشستم نمیتونستم تکون بخورم لعنت به این اضافه وزن

از امروز شروع کن نندازش فردا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم غذای_رژیمی#  رو بخون من خودم شده با ۳۰۰تا بستم خیلیم سیر بودم

باشه ببینم چه میکنم انشالله یروز برام رو وزنه عکس بزارم براتون همه ببینن و زنم مناسب شده

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖
اولش همینه عزیزم انگیزه از این بالاتر که با این وزن نمیتونی خیلی کارا بکنی چن روز پیش رفتیم یه جای ...

الان پاشم برقصم خوبه به نظرت؟؟  کالری سوزی رقص چقده؟؟  بدبختی اینجاست زانوهام درد میکنه خیلی 

معلومه که سخته.. سخت بودنشه که فوق العادش میکنه 💪💪....وزن شروع 👈119😭 

من همیشه پنجشنبه و جمعه ها مشکل دارم شوهرم خونه س نمیزاره رژیم باشم خیلی اذیت میکنه حالام شب کبودیای تنم رو ببینه کلی دعوام میکنه

ظهر مجبور شدم سوسیس بندری بخورم دیگه کالریم پر شد وباید تا فردا گرسنگی بکشم  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

توجه#  

خانومای گلی که حلقه رو تازه شروع کردید،از مدت زمان کم مث ۲دقیقه شروع کنید وهر روز دو دقیقه بهش اضافه کنید.تا ۳۰مین.

هر وقت هم خسته شدید یک دقیقه حلقه رو بزارید کنار کمی آب بخورید واز اول شروع کنید.

کبودی ودرد عادیه وبه بدن هر فرد مربوط میشه واستقامت پوستش،که بعد از. یه مدت خیلی راحت بدن باهاش کنار میاد.

من خودم حلقه زدنو با این کلیپ یاد گرفتم👇

https://www.dideo.ir/v/ap/vyCRZ

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
من همیشه پنجشنبه و جمعه ها مشکل دارم شوهرم خونه س نمیزاره رژیم باشم خیلی اذیت میکنه حالام شب کبودیای ...

شوهر منم پنجشنبه جمعه خونست.... وقتی خونست انگار فلجم هیچ کاری نمیتونم بکنم 😖

معلومه که سخته.. سخت بودنشه که فوق العادش میکنه 💪💪....وزن شروع 👈119😭 
الان پاشم برقصم خوبه به نظرت؟؟  کالری سوزی رقص چقده؟؟  بدبختی اینجاست زانوهام درد میکنه خی ...

خب عزیزم زانوهات زیر این وزن کم آوردن دیگه

من 80 کیلوام والا نمیتونم راه برم

پاشو حتی اگه شده آروم یه تکونی به خودت بده الان شروع کنی هفته دیگه2 کیلو کم کردی چقد خوب میشه پاااااااشو

سلام وعرض ادب بچه هامیشه روش کارتون روبه منم بگید میخوام باهاتون همراه بشم وزنم۸۳ قدم۱۷۵

عزیزم صفحه اول رو بخون سوالی داشتی بپرس من که تازه واردم ولی دوستان لطف میکنن جواب میدن هر روزم گزارش ورزش و رژیمت رو بده

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭

در مورد رژیم میگن هرگز نزارید دلتون ضعف بره و.گرسنگی نکشید تو حجم کم بخورید ولی پنج شش وعده ،چون گرسنگی کشیدن برعکس جواب میده

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖
شوهر منم پنجشنبه جمعه خونست.... وقتی خونست انگار فلجم هیچ کاری نمیتونم بکنم 😖

انگیزتو ببر بالا تو میتونییی💪💪💪💪روزای پنج وجمعه طبق کالری مجازت غذا بخور چه عیبی داره😍😍

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰