2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830055 بازدید | 290067 پست
من لباس نخریدم چون کلی مامانم از قبل لباس دخترونه تو چمدونش کنار گذاشته بوده عروسکم چندتا دونه بیشت ...

حرفی برای گفتن ندارم 😐😐ما کلا ذوق مرگ میشیم .احتمالا گذاشتن سیسمونی بردی بیارن 😀

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
سلام مجدد به همگی ، الان‌میخوام شروع کنم دوساعت پیاده روی رو هر کی پایست پاشه شروع کنه 💪💪💪

دیر گفتی

من رفتم الان برگشتم🙂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راستی بچه ها

از عروسترکم کسی خبر داره؟؟

خیلی وقته تاپیک نمیاا‌د🤔

@عروسترکم  کجایی دختررر

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اوهوم مرسی😘

پیشاپیش مبارکت باشه

🥳🥳🥳

می خوام بگیرمش با چاقووو تیکه تیکه اش کنم بندازمش دوووور

بدم به گربه ها بخورنش، حالش جا بیادش

🗡🗡🗡🗡🗡

زیر شکمم  واسه خودش ولووو شده جمع هم نمیکنه خودشوو

عضلات شکمم خیلییی شل و ول شده

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همش تقصیر اون شکم بند لعنتییییی اه

اخه من شکم نداشتم چه کاری بود که کردم اییی خداااا

می خوام سرموو بکوبونم یه جاییی، کجا را پیشنهاد میکنید😖

غذای_روزانه_کاهش_وزن#  

روز فست 5۰۰ کالری👇👇👇👇

دوستان برنامه برای ایده هست خودم هم از این برنامه استفاده میکنم😊😊

ناشتا ۴۰۰میلی لیترآب ولرم +۲ق غ آبلیمو یا سرکه سیب،یا خاکشیر یاعسل

صبحانه⏪یه خرما+شیر۱۰۰گرم +قهوه

ناهار⏪ تخم مرغ آبپز+گوجه+یه کف دست سنگگ+سبزیجات دلخواه

شام⏪یه کاسه پرسالاد یا میوه دلخواه دراندازه مجاز ترجیحا کم قند

میانوعده ها ⏪قهوه یا چای  سبز+خرما یا کشمش

حداقل دولیتر آب بخورید

قبل خواب هم آب ولرم بخورید با چاشنی دلخواه

اگر کالری اضاف آوردید با میوه یا سبزی یا شیر کم چرب پر کنید

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
سلام. امشب دعوت بابامیم پیتزا بنظرتون من ی برش بخورم یا ن؟ خیابون بودم شام رژیمی ندارم😢😨

عزیزم بدون عذاب یه برش بخور سعی کن بازی بازی بخوری یه سالاد هم سفارش بده قبلش بخور سعی کن از نونش کمتر بخوری ،در ضمن بهت خوش بگذره😘

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
@_سمیه_   @zeinab123   خانواده شوهرم 1000 کیلومتر باهامون فاصله دارن تازه بعد زایم ...

چه نزدیککک🤦‍♀️

نمیگم بده ولی به نظرم دوری و دوستی خیلی بهتره

تازه دست خالی مگه میشههه بیان همینجوری خشک و خالی

۱۰۰ درصد یه برنامه هایی دارند واسه نی نی، یه‌چیزایی گرفتن،میخوان بدا رو کنن

مثلا نوه اشون هستاا

نه اصلا راه نداره دست خالی

(از پشت در نگاه کن، دیدی دست خالی اند ،، در را باز نکن)

🙃🙃🙃

نکنییی‌ یه وقت شوخی کردم😏