2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826888 بازدید | 290067 پست
عزیزم نخوردن صبحانه باعث میشه بدنت برای مدت طولانی کالری دریافت نکنه و این خودش عامل این میشه که بدن ...

اینم نمیدونستم من..مرسی ک توصیح دادی.البته من صبحانه میخورم ولی ن منظم.حتما ب توصیه شماعمل میکنم😗😗

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

بچه ها من خیلی ضعف میکنم همش گشنمه 😕😅 بخبخ شدم آخرش نشم صد کیلو 

الهی بگردمت خدا نکنه بخبخ شی 

حالا الهه جون من خیلی وارد نیستم ولی اگه اشتهات باز شده اگه مولتی میخوری ،مولتی نخور.

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فعلا سر کارم  فک کنم یه ساعتی کار داشته باشم بعد میرم خونه و انشاالله نهار گوشت خروس میخو ...

وای خیار خام با  گوشت خروس ی مزه بد نمیگیره؟یا من تست از این غدااینجوریه؟من اصلن نمیتونم گوشت چرخ کرده یا مرغ یا ماهی رو با خیار و گوجه خام بخورم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

الهی بگردمت خدا نکنه بخبخ شی  حالا الهه جون من خیلی وارد نیستم ولی اگه اشتهات باز شده اگه مولت ...

😘😘گلبونت 

دکترم مولتی داده هنوز شروع نکردم بخورم امروز گرفتم فردا ببرم نشونش بدم بعد بخورم 

حالا مولتی نخوردم اینم خدایا_توبه# 😅😅

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

اگه گرسنم بشه مقاومت کنم چیزی نخورم اشکال نداره ؟

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
وزن نکن

سلام الهه جون.حتی اگه وزن کم کرده باشم بازم درست نیس ؟یا کلن توصیه میکنید ک اصلن فردا وزن نکنم

😘😘 دکترم مولتی داده هنوز شروع نکردم بخورم امروز گرفتم فردا ببرم نشونش بدم بعد بخورم  حالا م ...

عزیزم تو اینقد خوش تیپی کهه هر چیم اضاف کنی بازم لاغری  

به اینا فک نکن به این فک چیزا مقوی بخوری تا دختر ناناز باهوش بیاری 

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!
سلام الهه جون.حتی اگه وزن کم کرده باشم بازم درست نیس ؟یا کلن توصیه میکنید ک اصلن فردا وزن نکنم

سلام عزیزم کلا وزن نکن ممکنه وزنت کاذب باشه مثلا یکم بیشتر نشون بده بعد انگیزت کم میشه 

بچه ها من خیلی ضعف میکنم همش گشنمه 😕😅 بخبخ شدم آخرش نشم صد کیلو 

عزیزم نی نی کوچولو دلش میخواد دیگه😗😗😗😗😗😗😗😗😗😗

افرین میان وعده یه نوشیدنی بزار نوشیدنی چربی سوز منظورم

شاید فقط هویچ و سیب بخورم.کی بشه منم ب شما برم رو تثبیت...دیگه محاله اگه بذارم ۵۰۰گرم زیاد کنم.خلاصه خودمو هلاک میکنم.

اگه گرسنم بشه مقاومت کنم چیزی نخورم اشکال نداره ؟

بببن الهه جون سه ماه اول و دوم نباید خیلی اضاف کنی چون همه وزن گیری بچه سه ماه دوم 

ولی اگه گشنت میشه ،باید بخوری 

چون فندق کوچولو داره از خونت تغذیه میکنه 

دیگه شما الان باید دور رژیم خط خطی کنی   

عزیزم تو اینقد خوش تیپی کهه هر چیم اضاف کنی بازم لاغری   به اینا فک نکن به این فک چیزا مقوی بخ ...

قربونت عجقم نه بابا استعداد چاقیم خیلیه قشنگ تا سی کیلو توانایی دارم زیاد بشم تو بارداری اولم ۲۵ کیلو زیاد شده بودم با اینکه از ماه پنجم اشتهام باز شده بود 😝

سلام عزيزم خوبي،؟؟؟ ني نيمونم خوبه؟؟ الي جون بخور گشنگي نمشي ي وقت باز كم ميكني ايشالا بعد زايمان 🌹 ...

سلام عجقم قربونت 😘😘😘 فوبیای چاقی گرفتم ☹️ 

سلام عزیزم کلا وزن نکن ممکنه وزنت کاذب باشه مثلا یکم بیشتر نشون بده بعد انگیزت کم میشه 

چشم عزیزم حتما