2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829553 بازدید | 290067 پست
نیکی ولی دوومش زیاده چون خیلی کم میزنی کل صورت رو پوشش میده

بهارمنم اندازه یه نخودبه کل صورتم میزنم ولی قوطیش کوچیکخ😃یه پن هم داد قبلش بااون بشورم وگفت،تا۲۴ساعت روی صورتت موندگاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیکی ولی دوومش زیاده چون خیلی کم میزنی کل صورت رو پوشش میده

میگیرم حتما 😂😂😂 

یه خاطره ای برام میمونه

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
بهارمنم اندازه یه نخودبه کل صورتم میزنم ولی قوطیش کوچیکخ😃یه پن هم داد قبلش بااون بشورم وگفت،تا۲۴ساع ...

میدونی مونا جون بستگی به پوست خوب مراقبتهاشم فرق میکنه من چون پوستم خشک و حساسه مجبورم کرم خوب بزنم باورت میشه من شب کرم شب میزنم صبح پا میشم صورتم ی ذره چربی نداره 

خوب مجبورم ابرسان و مرطوب کننده قوی بزنم مجبورم مجبور😔

میدونی مونا جون بستگی به پوست خوب مراقبتهاشم فرق میکنه من چون پوستم خشک و حساسه مجبورم کرم خوب بزنم ...

منم این تموم شه،همین کلینیک که شماگفتی رومیگیرم،اینجا محصولات کلینیک خیلی گرونه،دکتر به من ابرسان وویتامین سی لیراک رو تجویزکرده بود که خداروشکرپیدانشد😃😃

مریم گلی گودزیلا  رو من باید یه بار بفرستم دنبال خرید چیزی برات🤣🤣

نه بابا از اون بد پیله هایس یه چیزی بهش بگی تا نخره نمیاد خونه یا بگم خرید دارم میگه زود پاشو ببرمت بخر میگه فقط تقلبی نگیر من لوازم آرایشیمو از منوچهری میخرم نمیتونم بزارمش سره کار  اَههههههههه😥

ولی همین که تو میزاری سر کار گودزیلا رو ما هم کِیف میکنیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀