2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832600 بازدید | 290067 پست
[QUOTE=86864892]فاطی ماطی نداریم‌  تا دلت بخواد قاطی پاتیییی داریمممم  😈😈[/QUالبته اون ی ...

خوب عزیزم اینجا چندتا کاربر داریم که پسرشون اسمش کیارشه😁😁😁😁😁😁 حداقل ۶ تا کاربر داریم که اسم پسرش کیارشه. 

یه چیزه واضح تر بگو😄😄😄😄😄

❤👬❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس اسمشو داری دروع میگی.  ناراحت نباش. چند وقت پیش یه کاربر اومد اینحا وکلی استار و اذیت کرد.ب ...

ن ۲تان دوستام دورغ براچی...اهل اذیت واینانیستم خیلی دخترخوبیم😄

غیراز🌙،❤ازعالم وآدم کندم...
خوب عزیزم اینجا چندتا کاربر داریم که پسرشون اسمش کیارشه😁😁😁😁😁😁 حداقل ۶ تا کاربر داریم که اسم پس ...

منم بچه دار بشم اسم پسرمو قراره بزارم کیارش😁😁

وزن شروع》89.حالا》۷۵.۸۰۰.برنامه 
ن ۲تان دوستام دورغ براچی...اهل اذیت واینانیستم خیلی دخترخوبیم😄

خوب اخه میگی دوستم اینجاس. بعد من ندیدم تو اینجا با کسی آشنا باشی. چند روز پیش عضو شدی و زود اومدی اینجا...... به نظرم که کاربری دومته.... 

شایدم دوستت از اینجا رفته وگرنه بهت اشنایی میداد 

❤👬❤
سلام عزیز دلم😍😍😍خوبی؟

شهرزاد تو خوبی؟😘

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
فدات شم من😘😘😘اره فک کن اونم بالای ده کیلو وزنش اومده پایین😭😭😭😭حالا معدش کوچیک شده بالاسرش میش ...

وای پس خیلی بهش برس 😘😘😘😘

مادرش بمیره براش که گیره تو افتاده 😁😁😁😁😁

غذاهای پرکالری بده بخوره😆😆😆

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز