2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826975 بازدید | 290067 پست
اره خیلی خوبه😍من فردا وزن میکنم خودمو بعدش هم گزارش بدیم بهم هرکاری کردیم😁😁

عالللليه، پس از فردا پيش به سوي اهداف طلايي دوست خوب من

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد خوشحال شدم ❤❤پیش بسوی موفقیت عزیزم😘😘😘

والا منم ، :)ايشالا برسيى به اون قله ي مانکن 

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
فعلا بریم بخابیم تا وزن کشیه فردا😍😍

اره فعلا ، شب همگي بخير ايشالا فردا اعداد طلايي رو ترازو ببينين بووووووس مووووووچ

عه تو هم دیدیییی😍😍😍💪💪💪💪💪💪💪 جونم.زن.قوی# 😋😋😋

سلام 😚

میدونستی که ما هنو شمالیم و فردا میریم تهران🤪🤪🤪تف تو روی گودزیلا

و میدونسنی که من هنو پری نشدم😥😥😥😥

ومیدونستی که بیبی هم نگرفتم😭😭😭😭🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
سلام 😚 میدونستی که ما هنو شمالیم و فردا میریم تهران🤪🤪🤪تف تو روی گودزیلا و میدونسنی که من هنو پ ...

😒😒😒میدونستی دلم میخواد همین الان بدمت دست صدف خادم به جای حریفش تو رو صاف میکرد 😑😑😑😐😐😶😶😶

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
😒😒😒میدونستی دلم میخواد همین الان بدمت دست صدف خادم به جای حریفش تو رو صاف میکرد 😑😑😑😐😐😶😶😶

اره میدونم🤐🤐🤐🤐🤐🤐

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
سلام 😚 میدونستی که ما هنو شمالیم و فردا میریم تهران🤪🤪🤪تف تو روی گودزیلا و میدونسنی که من هنو پ ...

عزیزم هنوز نیومدی ؟؟؟؟بی بی هم نگرفتی ؟؟؟؟میگرفتی خیال خودتو راحت میکردی

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
عزیزم هنوز نیومدی ؟؟؟؟بی بی هم نگرفتی ؟؟؟؟میگرفتی خیال خودتو راحت میکردی

نه .لعنت به این مرد که زورم بهش نمیرسه منو ۱۴ '۱۵ روزه اسیر کرده تو این خرابشده.بخدا دیگه سیرم ازین زندگی فقط دارم زجر میکشم

نه .لعنت به این مرد که زورم بهش نمیرسه منو ۱۴ '۱۵ روزه اسیر کرده تو این خرابشده.بخدا دیگه سیرم ازین ...

الهی عزیزم پس با این اوصاف خیلی حرص و جوش خوردی فکر کنم بخاطر همین هم هست تا الان نشدی رسیدی تهران حتما بی بی بگیر. اخه استرس مسافرت تغییر وزن تغییر اب و هوا همش روی این قضیه تاثیر داره

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد