2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826542 بازدید | 290067 پست
🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 چرا ولی کاظمه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 البته اصلا ناراحت نیستم احساس میکنم بدنم نیا ...

واقعا مریم جون من فک کنم نسبت به همگی بیشتر استعداد چاقی دارم. یمسافرت دوروزه یدفعه دوکیلو بهم اضافه میکنه

فقط چون بخودم مطمئنم کم میکنم نگران نیستم هرچند مطمئنم عید سال آینده چون خیلی اندامم اوکی شده رعایت میکنم مبادا بهم بریزم هرچی باشه تاسال دیگه به هدفم رسیدم ذوق دارم هیکلم دست نخوره😆😆😆

منم دیشب یجعبه شیرینی و شکلات مونده بود گذاشتم جلو مهمون نصفش مونده که الان روی میز روبرومه 😆😆حتی یذره اشتیاق واسه خوردنش ندارم 😆😆 حالا دلم میخواست دیروز بود😂😂 قدرت اراده چه میکند😆😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا مریم جون من فک کنم نسبت به همگی بیشتر استعداد چاقی دارم. یمسافرت دوروزه یدفعه دوکیلو بهم اضافه ...

آره واقعا اراده خیلی مهمه 😊😊😊😊

وای ساله دیگه عالی شدی عید چشم حسودات درمیاد😄😄😄😄😄😄😄😄

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
باشه بذار چالش رو برم میام که بنویسم😂😂😂  اضاف نکردی؟

من رفتم چالشمو سوزونده رو زده ۴۶۰🤔🤔🤔🤔🤔

البته نصفشو میحسابم من 

اضافه هم ک بعده رژیم نسکافه ۵۹ بودم الان ۶۲ اینا 😁

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه

من تا ۱۲ میرم کاره خونه کنم  و نهار بپزم و چای سبزمو بخورم و ابو اینا ۱۲ میام برا حلقه 

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه

سلام سلام دوستان عزیزم 

روز شنبه همگی به خیییل.

خوووب خدا رو شکر عید و تعطیلات مسخرش تموم شد و رفت‌ تا گم شه سال دیگه

.دیگه وقتشه‌ یه تکونی‌ به کیووون خوجلتون‌ بدید‌ با طاقچه‌ ی عزیزتان خداحافظی کنید. حالا وقتشه که به آجیل نههههههههههه بگید😂.

از امروز به بعد آجیل‌.حرام.است#  

#شیرینی.حرامتر.از‌آجیلهست#  

مهمونی.ومهمونی.دادن‌.# تماااااااااام#  

تا حالا‌ دست به تایپ‌ نشده بودم ولی از امروز به بعد دست به تایپم‌ و دست به مسلسل‌ و دماگی‌ کردن‌ 😈😈

از ۹۸‌ تا ۹۹ یک سال فرصت دارید‌ به روح ارواح عمه ی حسییییین‌ باربی‌ نشید‌ خودم واقعی‌ با مسلسلم‌ میام اونجا و سولاخ سولاختون میکنم😝😝

آها فالوده هم دیگه حرام اعلام شده بید😝😝😝😝

حواستون باشه از منم گفتن‌ و از خیکتون‌ نشنیدن

راستی یو‌یو بازی هم نداریم‌ .واسه من یو‌یو‌ نشیداااااا وزنتون رو ثابت نگه دارید

‍ ‍ ‍‍

😄نگید‌ نگفتم😄

تیکر هدفمیییی   
سلام.بامدادخمار لطفا منو راهنمایی کنید من نمیتونم این همه صحفه رو بخونم.کاش تاپیک جدید بزنید 

سلام عزیزم ‌ نیازی نیس کل صفحات‌ رو بخونید‌ فقط توضیحات اول صفحه رو بخون بعد هر سئوالی بود بپرس شروع کن 

تیکر هدفمیییی   
واقعا مریم جون من فک کنم نسبت به همگی بیشتر استعداد چاقی دارم. یمسافرت دوروزه یدفعه دوکیلو بهم اضافه ...

سعی کن اشتیاق واسه خوردنشون پیدا نکنی 😈😈😈

دست به تایپ شدم اساسی😝😝

تیکر هدفمیییی