2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
آره دیگه واسه همین تهوع رو تحمل میکنم خب میبینن حساسمو زیاد کار نمیکنم، ظرف سنگین بلند نمیکنم، پله ...

مائده جون ناراحت نشو به قول خودت کسی که راحت باردار میشه کمتر قدر نعمتی رو‌که خدا بهش داده میدونه😚

فدای تو که اینقد مهربونی والا با این مهمونداریات از بس خوشرویی همه راحت میان خونت😙😙😙😙 ای بابا د ...

مریم جون دیگه دخترمو فردا نمیفرستم مدرسه .هنوز نشستن دخترمم نمیتونه تو اتاقش بخوابه. بچه هاش رو میگیرم ولی بازم میرن در اتاق دخترمو میزنن اونم نمیتونه بخوابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مائده جون ناراحت نشو به قول خودت کسی که راحت باردار میشه کمتر قدر نعمتی رو‌که خدا بهش داده میدونه😚

خب حتی شوخی منو خیلی ناراحت میکنه

نباید به این فکر کنن من به خاطر داشتن این کوچولو چقدر تلاش کردم، چقدر روزای سختیو گذروندم💔

مریم جون دیگه دخترمو فردا نمیفرستم مدرسه .هنوز نشستن دخترمم نمیتونه تو اتاقش بخوابه. بچه هاش رو میگی ...

وای خدا تو چقدر صبوری 

من مدالم رو‌که بامداد بده بخاطر صبوریت تقدیم تو میکنم😂

خب حتی شوخی منو خیلی ناراحت میکنه نباید به این فکر کنن من به خاطر داشتن این کوچولو چقدر تلاش کردم، ...

الان مهم فقط اون کوچولویه که تو وجودت تویه ببخشید ها ولی کیون لق همه

الان مهم فقط اون کوچولویه که تو وجودت تویه ببخشید ها ولی کیون لق همه

واقعا مهم فقط کوچولومه که الان خوابیده

ولی ای کاش فقط به خودم میگفتن

امشب جلوی دخترداییمو زن پسرداییم هم این حرفا رو میزدن☹️☹️

آره دیگه واسه همین تهوع رو تحمل میکنم خب میبینن حساسمو زیاد کار نمیکنم، ظرف سنگین بلند نمیکنم، پله ...

واقعا آدم باید تو شرایطتش قرار بگیره تا طرف مقابلشو درک کنه ولی خانواده خودمون نباید مثل غریبه ها باشن که متاسفانه انگار بدترن چی بگم والا اشکال نداره اینروزام میگذره.

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
واقعا آدم باید تو شرایطتش قرار بگیره تا طرف مقابلشو درک کنه ولی خانواده خودمون نباید مثل غریبه ها با ...

مادر و پدرم اصلا اینجوری نیستن

تا میام تو مهمونیا پاشم کمک کنم درجا میشوننم رو مبل میگن تو بلند نشو

یعنی یه وقتایی به زور پا میشم کمک میکنم

ولی خب خواهرم و.... 😔

حتی شوخیش واقعا دلمو میشکنه

مریم جون دیگه دخترمو فردا نمیفرستم مدرسه .هنوز نشستن دخترمم نمیتونه تو اتاقش بخوابه. بچه هاش رو میگی ...

الهی فداش 😙😙😙 خوب میکنی نفرستش 

ولی تورو خدا یکم با همسرت صحبت کن اینجور وقتا قبول نکنین آخه چقد بی ملاحظن اینا شورشو درآوردن

لعنت.به.آدم.نفهم#  

خب حتی شوخی منو خیلی ناراحت میکنه نباید به این فکر کنن من به خاطر داشتن این کوچولو چقدر تلاش کردم، ...

وای مائده من که تجربیات سخت تو رو هم نداشتم ولی  سرهانیتا مواظب بودم حتما چیزای سالم بخورم سالم ترین دوره ی غذایی رو گذروندم به معنای واقعی ولی همه میگفتن وای حالا هیشکی بچه دار نشده فقط تو شدی هیشکی باردار نیست فقط تو هستی بخدا برادر شوهرم اینقد میگفت حالا ی سوسیس میخواد چیکار کنه مامانای مام بچه اوردن منم با خنده میگفتم همینه شما خل شدید دیگه😂😂😂😂کلیم میخدیدم بهشون تو هم به مسخره بگذرون ازین حرفا زیاده چون همه مث ما فک نمیکنن...اتفاقا حتی کیفیت خوردن رو هممممه چیز بچه خیلی خیلی اثر داره و واقعا اروم بودن و هوش و خوب بودن هانیتا رو از همون درست پیش رفتن تو بارداری میدونم...محل نده به این حرفا چون کارت درسته اصلا جای ناراحتی نداره قربونت برم😚😚😚

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
مادر و پدرم اصلا اینجوری نیستن تا میام تو مهمونیا پاشم کمک کنم درجا میشوننم رو مبل میگن تو بلند نشو ...

پدرو مادر تو که خیلی عشقن خدا حفظشون کنه😙😙😙😙😙😙😙

دعا میکنم به سلامتی این روزا رو سپری کنی و کوچولوت بیاد همه اینا یادت بره😊