2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829553 بازدید | 290067 پست
همه چی صاف پیشکشمون همین که خنزل پنزلای خوردن و بازی کردن نباشه تو خونه راضیم.منم صبح جم کردن دیگه ت ...

وای من الان دارم با آرام کار میکنم وسایلی رو که برداشته بزاره سره جاش دوتا میزاره سه تا میریزه😣 

مرد مرتبم بعضی وقتا دردسره ها 😁😁😁😁 نمیشه آدم راحت بشینه زمین تخمه بخوره بعد جم کنه اینقد نگاه میکنه که نریزه آدم کوفتش میشه🤣🤣🤣🤣

گودزیلای.اخ.مخ.بی.مخ#  

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پایه ام 🖐🖐🖐جون من وزنم با رژیمای سریع برنگشت 😚اتفاقا ده روز دیگه دارم میرم سفر خیلی دلم می‌خو ...

وای بهار من به ارادت حسودیم میشه 😊😊😊😊😊

اصلا نمیتوتم رژیم سریع بگیرم😐

😥😥😥😥😥😥😥😥

مریم جون تا شوهرم نیومده میترکونن خونه رو،منم خیلی حساس نیستم که همه چی باید سر جاش باسه وخونه برق بزنه،یه ادم معمولیم،ولی سوهرم نگم برات😁وقتی صدای ماشینش که تو پارکینگ میاد،هرکی هرچی دم دستشه رو برمیداره ومیدوه میزاره سرجاش،اینقدر اینکارو کردیم،این فسقلیمون بچه که بود،میدید ما داریم میدویم،اینم شیر شیرشو برمیداشت میدوید مینداخت تو سینک😁😁

وای من الان دارم با آرام کار میکنم وسایلی رو که برداشته بزاره سره جاش دوتا میزاره سه تا میریزه😣&nbs ...

عه مثل مال ماست،دیگه حریف مانمیشه،میگه بچهها موقع تخمه خوردن مسابقه بدیم،اخرسرببینیم کی کمتر جلوش اشغال تخمه هست

تو# روح هرچی گودزیلای مرتبه

مریم جون تا شوهرم نیومده میترکونن خونه رو،منم خیلی حساس نیستم که همه چی باید سر جاش باسه وخونه برق ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای مونا چقد خندیدم پس عینه مایین  البته منو دختر بزرگم خودمونم وسواس گرفتیم هی بالشهای مبلو صاف میکنیم😁

تا زنگ میخوره میدوییم  همه جارو چک میکنیم حتی سرویس هارو که دمپایی جفت باشه شیرآلات لکه آب نداشته باشه چون همیشه دستما میکشیم شیرها رو.آرام میگه بابا اومد 😂😂😂😂

عه مثل مال ماست،دیگه حریف مانمیشه،میگه بچهها موقع تخمه خوردن مسابقه بدیم،اخرسرببینیم کی کمتر جلوش اش ...

ایتم میخوره میگه نریزین بعدش باید جارو بزنم😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای مونا چقد خندیدم پس عینه مایین  البته منو دختر بزرگم خودمونم وسواس گرفتیم هی ب ...

وای مال سما درجه تمیزیش از مال مابیشتره،بخدا بچم هول میشد نمیدونست چکارکنه حالا فکرکنه با پوشک به پا ،چه جوری تا دم سینک ظرفشویی میدوید،به اینجور مردها نباید زیاد اهمیت بدی،ادمو پیرمیکنن همش بساب بساب واسترس

ایتم میخوره میگه نریزین بعدش باید جارو بزنم😁

چقدددددرررررر سخت😧😧😧😧😧😧

شوهرت بیاد پیش بچه های من بمونه دور از جونش تا غروب سکته میکنه😅😅😅😅😅

از بس اینا کثیف کاری دادن😣😣😣

❤👬❤
اختیار داری تو روهم رد کردم😁😁الان نزدیک سهاجونم هستم😄😄اوکی بیا باهم شروع کنیم👋🏻

چنوکیلو شدی مگه🤣🤣🤣🤣

بیا از فردا بهم گزارش بدیم بهارم هست

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!