2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826888 بازدید | 290067 پست
عزیزم من صفحه اولو خوندم ولی یه خورده توضیح بیشتر لازم دارم میشه یه خلاصه ای بگی بهم ک چیکار کنم؟

عزیزم اول مانکن رو از بازار دانلود کن و کالری مجازت رو مصرف کن ولی روز های شنبه و سه شنبه رو فقط ۵۰۰ کالری باید مصرف کنی .پنج شنبه ها هم خام گیاه خواری داری . کالری مجازت رو چیز های سالم بخور در طول روز  نان و ماکارونی و برنج و سرخ کردنی و چرب کم کم بخور مثلا برنج هفته دوبار ۶ قاششق فقط نون جو سنگک بخور  قند مصنوعی رو بزار کنار و از خرما و کشمش و توت خشک همراه چای سبز استفاده کن . ورزش هفته ای سه تا پنج روز انجام بده وزنت میاد پایین 

وزن اول😢😢😢83 😣😣😣و اما رسیدم ب ۷۰😐😐حالا هدف اول۶۸😥😥😥هدف اخر ۶۵🤩🤩🤩انشالله بتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما بزن اولشه همه همینطوری میشن اگر نزنی باز که بخوای بزنی بیشتر درد میگیره . اهسته تر بزن و زمان ...

چی گفتی الان خخخخخخخخخ مردم از خنده کلا سوسکی بود ماجرا خخخخخ فکر کردم رابطه رو توضیح میدی  دمت گرم 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😘😘😘😘🤩🤩🤩😍😍😍😍

وزن اول😢😢😢83 😣😣😣و اما رسیدم ب ۷۰😐😐حالا هدف اول۶۸😥😥😥هدف اخر ۶۵🤩🤩🤩انشالله بتونم 

سلام بچه ها من چند روز نیومدم اما کمو بیش رعایت کردم شیرازیم عکس کوچمون الان میفرستم ببینید امروز همش استرس و قلب درد دارم از بس صحنه های بد دیدم با نفر بر و تانک  تو کوچه حرکت میکنن و با پمگاز خونه ها آب میکشن بیرون اما خونه ما خدارا شکر آسیبی ندید. 

داشتیم وزن کم میکردیم فهمیدیم بارداریم. 💋💞خداروشکر
@نیییییییکی     @شهرزاد۹۳     @kongmin     سلام بچه ها مرسی بی ...

سلام عزیز دلم ‌ خدا رو شکر که خوبی . خدا رو شکر ‌ خیلی نگرانت بودم ‌ چه وضعیت سختی دارید ☹☹ 

منم دلم خونمون رو میخواد

تیکر هدفمیییی   
سلام عزیز دلم ‌ خدا رو شکر که خوبی . خدا رو شکر ‌ خیلی نگرانت بودم ‌ چه وضعیت سختی دارید ☹☹  م ...

سلام نیکی جون خوبی اونجا هستین خوبه خیلی مراقب باشید .

حالا که رفتین دیگه بداخلاقی نکن بزار بهتون خوش بگذره چه تو بخوای چه نخوای فعلا هستین پس خوش بگذرون عزیزدلم😍😍😍😍

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
سلام نیکی جون خوبی اونجا هستین خوبه خیلی مراقب باشید . حالا که رفتین دیگه بداخلاقی نکن بزار بهتون خ ...

سلام عزیزم  دلم ‌ 

به همسرم دیشب گفتم امروز بارون بیاد باید برگردیم ‌ شانس گند من از صبح چنان آفتابی زده که نگو😂😂 . 

گودزیلا بیشعور شانس هم داره

تیکر هدفمیییی   
سلام بچه ها من چند روز نیومدم اما کمو بیش رعایت کردم شیرازیم عکس کوچمون الان میفرستم ببینید امروز هم ...

سلام عزیزم ‌ خیلی ناراحت شدم براون ‌ چه عید ی رو تجربه کردید امسال ‌ بمیرم برات ‌ خییلی مراقب خودت باش عزیزم 

تیکر هدفمیییی   
تو.روح.حسین.خوششانس# 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂والا به خدا ‌ دیشب کلی بارون اومد اااا‌ الان انگار نه انگار 😂

حسین# حسین# آخ آخ آخ .برگردیم خونه 

#حسین.بینوا.دل.خودمبرات.سوخت.#  

پدرتو.در.میارم#   

تیکر هدفمیییی