2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836456 بازدید | 290067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی جیگر

خواهش عزیزم خودتو واسه این جماعت اخ مخ ناراحت نکن اینا فک میکنن اگه حرف نزنن بهشون میگن لال🤣🤣🤣🤣 مهم عمله که تو داری لاغر میشی و خودش بهترین جوابه...اینا همونایین که تا اسم رژیم میاد میگن اگه رژیمی نباید هیچی بخوری با همه چی خورن ادم لاغر  نمیشه😝😝😝

مغز.نخودی.ها#  

آیکیو.جلبکی#  

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
عزیزم وقتی کسی احترام برات قایل نیست دلیلی نداره ت براش قائل باشی کسی که اونقد عقلش نمیرسه که در مور ...

واقعا حقیقته. خوبه خواهرم به جا من رید بهش. بهش گفت تو برو چربیهای خودتو آب کن یه نگاه ب شکمت بنداز داری میترکی دیگه نسخه نپیچ. زد ترکوندش بیچاره رفت پای تلویزیون نشست سکوت کرد  

هرچی من آرومم خواهرم سلیطه اس😆

وزن اولیه۶۵وزن فعلی۵۷هدف۵۵(شروع رژیم یک اسفند۹۷)
واقعا حقیقته. خوبه خواهرم به جا من رید بهش. بهش گفت تو برو چربیهای خودتو آب کن یه نگاه ب شکمت بنداز ...

جووووون عاشق خواهرتم🤣🤣🤣😍😍😈😈خوب کرده 

خواهش عزیزم خودتو واسه این جماعت اخ مخ ناراحت نکن اینا فک میکنن اگه حرف نزنن بهشون میگن لال🤣🤣🤣🤣 ...

اره بخدا به من میگن مثلا رژیمی؟ از من ک بیشتر میخوری!

حالا من بدبخت فقط کالری مجازمو پر میکنما. 

اره بخدا به من میگن مثلا رژیمی؟ از من ک بیشتر میخوری! حالا من بدبخت فقط کالری مجازمو پر میکنما.&nbs ...

اینا مخشون پریوده بیچاره ها دست خودشون نیست😝😝😝😝

سلام سلام

همین الان از پشت صحنه بهم خبر دادن که چهارشنبه جشن ده حموم پسر تازه به دنیا اومده دخترخالم دعوتیم

یعنی شیرینی پزی پر😂😂😂😂

حالا من چی بپوشم؟ 😭😭😭

من تو این مجالس انقدر وسط بودم که خود وسط، وسط نبود😂😂حالا به چه بهونه ای نرقصم؟ 😭😭

@شهرزاد۹۳

@soohaaa

بقیه بچه ها کمک😭😭

سلام سلام همین الان از پشت صحنه بهم خبر دادن که چهارشنبه جشن ده حموم پسر تازه به دنیا اومده دخترخال ...

سلام عزیزم بسلامتی😊😊😊

هر لباسی بپوشی بهت میاد 😄😍😍😍😍

بعدشم کیوونتتو بچسبون زمین یه وقت پانشی برقصیا اصلا براا خوب نیس.

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
سلام عزیزم بسلامتی😊😊😊 هر لباسی بپوشی بهت میاد 😄😍😍😍😍 بعدشم کیوونتتو بچسبون زمین یه وقت پانش ...

سلام مریم جون

فدات بشم

اصلا لباس ندارم😭😭

واسه همین که نمیخوام برقصم میگم چه بهونه ای جور کنم؟ چون هیچ کس نمیدونه که باردارم

سلام مریم جون فدات بشم اصلا لباس ندارم😭😭 واسه همین که نمیخوام برقصم میگم چه بهونه ای جور کنم؟ چ ...

فردا بزو یه بلوز بگیر با همون شلواری که تازه خریدی ست کن یا یه تونیک خوشگل بگیر با جواب شلواری بپوش.

مثلا بگو کمر درد گرفتم چند وقته دکار رفتم گفته زیاد تکون نخور مثلا بگو دورازجونت سیاتیکم گرفته زیاد نمیتونم تکون بخورم .

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
سلام مریم جون فدات بشم اصلا لباس ندارم😭😭 واسه همین که نمیخوام برقصم میگم چه بهونه ای جور کنم؟ چ ...

مبارکه عزیزززم. مگه باردارا نمیرقصن؟ برو قر بده

خیلیا روز عروسیشون حامله ان کلی هم میرقصن

فردا بزو یه بلوز بگیر با همون شلواری که تازه خریدی ست کن یا یه تونیک خوشگل بگیر با جواب شلواری بپوش. ...

نمیدونم چی کار کنم لباسو

حالا زنگ بزنم به خواهرم یا مادرم ببینم اصلا چی کار باید بکنم

اینم پیشنهاد خوبیه، میتونمم بگم درد نقرس پام برگشته نباید زیاد تکون بخورم

میشینم پیش مامانم اون میدونه چی بگه😂😂😂

مبارکه عزیزززم. مگه باردارا نمیرقصن؟ برو قر بده خیلیا روز عروسیشون حامله ان کلی هم میرقصن

بله باردارا میزقصن😊

ولی من و امثال منه تجربه تلخ سقط داشتیمو با هزار مکافات باردار شدیم نمیتونیم😔

من واقعا میترسم تکون بخورم اتفاقی بیفته بعد ااین همه سختی

سلام سلام همین الان از پشت صحنه بهم خبر دادن که چهارشنبه جشن ده حموم پسر تازه به دنیا اومده دخترخال ...

واسه جشن ده حموم ایده ای ندارم اگه یازده حموم بخوایی در خدمتم😂😂😂

خب نرقص بگو پادرد دارم😆😆😆

اگه تا خود فردا دستور شیرینیارو نذاری خودم میام اونجا پسر دختر خالت رو ده بار میبرم حمام😆😆😂